site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Temsili Kral, Tacı Pamucak’ta Devraldı

Temsili Kral, Tacı Pamucak’ta Devraldı
04.05.2013
A+
A-

PAMUCAK AGUA FANTASY DE HOLLSN DS KRALICESI BEATRIX VE YENI KRAL

HOLLANDA’da 75 yaşındaki Kraliçe Beatrix’in doğum günü ve kraliyet tacını oğlu 46 yaşındaki Willem Alexander’a bırakması, İzmir’in Pamucak sahilindeki Aqua Fantasy Hotel’de canlandırıldı.

Müşterilerinin çoğunluğu Hollandalı olan otelde, beş yıldır sürdürülen Kraliçe Beatrix’in doğum günü kutlaması geleneği bu yıl da devam ettirildi. Beatrix’in tacı oğluna bırakması ise bu yılki törenlere ayrı bir renk kattı. Aqua Fantasy’de tatil yapan Gemma Lucy kraliçe olurken, James Jack de oğlu Willem Alexander oldu. Tüm turistlerin katılımıyla hem kraliçenin doğum günü hem de tacın el değiştirmesi kutlandı. Beatrix ve yeni kralın bindiği arabaya minikler bisikletleri ile sahile kadar eşlik etti. Burada toplanan turistler kendi dillerinde şarkılar söyledi, oyunlar oynadı. Otel tarafından yaptırılan özel pastayı kesen kraliçe ve oğlu, turistlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

DHA – Veysel EROL – SELÇUK

Kralice-Beatrix (1)

Kralice-Beatrix (3)

Kralice-Beatrix (4)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.