site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sümer Büyüktosun’dan Şiir Dinletisi

Sümer Büyüktosun’dan Şiir Dinletisi
17.03.2015
A+
A-

sumer-buyuktosun

Selçuk Efes Kent Belleği’nde bir gelenek haline gelen şiir dinletilerinin bu haftaki konuğu Avukat Sümer Büyüktosun olacak.

Selçuk’ta birçok kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapan Selçuk Efes Kent Belleği şiir dostlarını ağırlamaya devam ediyor. Yaklaşık üç aydır her Perşembe akşamları Selçuk Efes Kent Belleği’nde devam eden şiir dinletileri, şiir dostlarını müzik ve şiirle buluşturmaya devam ediyor.

Selçuk Efes Kent Belleği’nde şiir dinletilerinin bu haftaki konuğu Avukat Sümer Büyüktosun olacak Selçuklular’ın yakından tanıdığı Avukat Sümer Büyüktosun gecede şiir okumanın yanı sıra gençlik yıllarında Selçuk’ta düzenlenen şiir dinletileri ile ilgili anılarını da şiir dostları ile paylaşacak.

Katılımcıların da kendi istekleri doğrultusunda şiir okuyabildiği etkinlikte ayrıca isteyen konuklar enstrüman çalıp şarkı söyleyebiliyorlar. Ayrıca etkinlikte basılmış şiir kitabı olan şairlere de yer veriliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.