site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Su Arıtıcınız Merkez Pazarlama’dan

Su Arıtıcınız Merkez Pazarlama’dan
21.12.2014
A+
A-

mehmet-karabeke (2)

Selçuk’ta uzun zamandır Atatürk Mahallesi Kızılay Caddesinde hizmet veren Merkez Pazarlama, Ocean Su Arıtma Sistemleri’nin yetkili satıcısı olarak yaz sezonunda Selçukluların içilebilir su ihtiyacını gidermeyi hedefliyor.

Selçuk’ta Ocean-MK. Enfes Su markalarının yetkili satıcısı olan Merkez pazarlama su arıtma cihazları hizmeti sunuyor. Özellikle damacana su kullanmak istemeyenlerin büyük rağbet gösterdiği su arıtma sistemlerini Selçuklulara sunan Mehmet Karabeke, ”Selçuk’ta Ocean-MK. Enfes Su Arıtma Sistemlerinin yetkili bayisiyiz. Hem ürünü satıp hem de yedek parça ve servisini sağlıyoruz. Selçuklulara en iyi hizmeti sunabilmek için en iyi markalarla çalışıyoruz. Böylece halkımız temiz ve sağlıklı su tüketerek ihtiyaçlarını karşılamış olacaklar. Suyu içerken akıllarında hiçbir soru işareti kalmayacak. Ocean-MK. Enfes Su büyük ve kaliteli bir markadır. İster tezgah altı su arıtma sistemi, su arıtma sistemi ve isterlerse de suyu yumuşatma sistemi dediğimiz cihazları bizler vatandaşlarımıza temin ediyoruz” şeklinde konuştu.

‘HAYAT KAYNAĞIMIZ SUDUR’

İNSAN hayatının en temel ihtiyaçlarından birisinin su olduğunu belirten Mehmet Karabeke, ”Su hayat kaynağımız olduğu için çok önemlidir. Bilindiği gibi dünya yüzeyinin yüzde 70’i su ile kaplıdır. Fakat sadece bunun yüzde 3’ü kullanılabilir niteliklere sahiptir. Bu kadar az olan ve hayatımızın her aşamasında kullandığımız su, çevresel ve doğal nedenlerle her zaman istenilen koşullara uygun olmayabilir. Dünyadaki hızlı gelişmeye paralel olarak doğal su kaynakları da her geçen gün azalmakta ya da kirlenmektedir. Mevcut kaynakların en iyi şekilde değerlendirilerek temiz su ihtiyacının karşılanması için su arıtma cihazları kullanılmaktadır. Bu sebeple arıtma cihazı aldığınız da sadece hazır suyu tüketmekle kalmayacak aynı zamanda çevreye ve yaşadığımız dünyaya da hizmet etmiş geri dönüşüm yapmış olacaksınız. Bu sebeple arıtma cihazlarını tavsiye ediyoruz. Arıtma cihazıyla daha az masrafla daha yararlı bir şekilde su tüketmek için tüm vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz” sözlerini ifade etti.

mehmet-karabeke (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.