site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Stajyer Öğretmenlerden Başkan Bakıcı’ya Ziyaret

Stajyer Öğretmenlerden Başkan Bakıcı’ya Ziyaret
23.04.2016
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 20 Stajyer öğretmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Gençay ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serkan Kütükçü ile birlikte Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Öğretmenlerin yaptıkları nezaket ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Bakıcı, mesleğe yeni adım atan öğretmenler ile sohbet edip, yapacakları bu önemli görevde başarılar diledi.

Kendisi de eğitimci olan Başkan Bakıcı, makamında bu kez 20 kişiden oluşan stajyer öğretmenleri ağırlayarak; öğretmenlik görevinin çok önemli ve kutsal olduğuna dikkat çekti. Kendisinin de bir akademisyen olduğunu ve mesleğin zorluklarını bildiğini ifade eden Başkan Bakıcı; “Öğretmenlik kutsal olduğu kadar mesleğin ilk yılları da zordur. Fakat bu zorlukların üzerinden hoşgörüyü arttırarak gelebiliriz” diye konuştu.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında göreve başlayacak olan Stajyer öğretmenlere yeni görev yerlerinde Selçuk’u anlatmalarını ve ilçenin güzelliklerinden bahsetmelerini isteyen Başkan Bakıcı; “Görev yapacağınız İlde veya ilçede sizlerin Selçuk’u en güzel şekilde temsil edeceğinize inancım tamdır. Bu kutsal öğretmenlik mesleğini layıkıyla icraa edeceğinizi biliyorum ve size hayat boyu başarılar diliyorum” dedi.

Kendisini ziyaret eden genç öğretmenlere Selçuk Belediyesinin hizmetleriyle ilgili kısaca bilgi veren Başkan Bakıcı, onlarla sohbet ettikten sonra çeşitli hediyeler verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.