site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sosyal Market çocukların yüzünü güldürecek

Sosyal Market çocukların yüzünü güldürecek
18.04.2018
A+
A-

Selçuk Belediyesi’nin vatandaşa uzanan yardım eli olan Sosyal Market 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların yüzünü güldürecek. İhtiyaç sahibi vatandaşların her daim yanında olan Sosyal Market 23 Nisan tarihine kadar kullanılmayan çocuk kıyafeti, oyuncak, ayakkabı bağışlarını kabul ediyor.

“Küçük Bir Gülümseme, Büyük Bir Mutluluk”

Sosyal Market raflarını çocuklar için dolduruyor. Bugüne kadar yaz kış demeden farklı dönemlerde vatandaşların giysi, ev eşyası gibi bağışlarını kabul eden Sosyal Market’ten, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı takip eden bir hafta içerisinde sadece çocuklar yararlanabilecek. “Küçük Bir Gülümseme, Büyük Bir Mutluluk” sloganıyla ihtiyaç sahibi 0-12 yaş arası çocuklara kıyafet, ayakkabı ve eğitici oyuncakların dağıtılacağı hafta Sosyal Market’in rafları sadece çocukların olacak. İhtiyaç sahibi çocuklar velileri ve nüfus cüzdanı ile birlikte Sosyal Market’te dağılan giysi ve oyuncaklarsan faydalanabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.