site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

SGK’dan Muhtarlara bilgilendirme

SGK’dan Muhtarlara bilgilendirme
04.12.2014
A+
A-

MUHTARLAR-SGK

SGK Selçuk Şubesi Müdürü Aytekin Yılmaz ve SGK Şefi Yusuf Akbulut Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı ziyaret ederek, Muhtarlara yapılan toplantıya katılarak 6552 Sayılı Yasa ile ilgili olarak bilgilendirme yaptılar.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın her ay mahalle muhtarlarıyla yaptığı toplantıya katılan SGK Selçuk Şubesi Müdürü Aytekin Yılmaz ve SGK Şefi Yusuf Akbulut, 6552 sayılı Yasa kapsamında bilgilendirme yaptılar. Bu kapsamda Selçuk SGM Müdürü Aytekin Yılmaz, tüm merkez müdürlüğü çalışanları ile vatandaşların hizmetinde olduklarını, müdürlüğe gelen vatandaşların sorunlarının çözümü konusunda gerekli hassasiyet ve özenin gösterileceği konusunda detaylı bilgiler verdi.

Özellikle Genel Sağlık Sigortalılarının (GSS) 6552 yasa ile ilgili konuda gerekli hassasiyeti göstermediklerini, bu konuda muhtarların kendi bölgelerindeki vatandaşları bilgilendirmelerini isteyen Yılmaz, söz konusu yasa kapsamında Sosyal Yardımlaşma Vakfına yaptıracakları gelir testi ile müdürlüğe müracaat etmeleri halinde borçlarının yeniden yapılandırılacağı bilgisini verdi.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, toplantıya katılan SGK Selçuk Şubesi Müdürü Aytekin Yılmaz ve SGK Şefi Yusuf Akbulut’a verdikleri bilgilerden dolayı ve toplantıya yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür ederek, kurumlar arası bilgi paylaşımının önemli olduğunu kaydetti.

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    14 Mayıs mah.muhtarı diğer muhtarları da bilgilendirir.