site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Senem Kılıç Bu Kez Çocukları Sevindirdi

Senem Kılıç Bu Kez Çocukları Sevindirdi
13.05.2015
A+
A-

Senem Kılıç Bu Kez Çocukları Sevindirdi (3)

Katıldığı tüm etkinliklerde çocukları boyama kitabı ve boya kalemi hediyeleriyle sevindiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, ilçe ziyaretlerinde çocukların oyunlarına katıldı ve onların doğum günlerini kutladı.
Çeşme İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği programda önce sanayi sitesinde esnafla buluşan Kılıç, ardından Dalyan’da esnafı ziyaret etti ve sokakta ip atlayan çocukların oyunlarına eşlik etti.

Karabağlar İlçe Arge Merkezi’nde küçük Gül Deva’nın doğum gününe MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural ve diğer adaylar Aslan Savaşan, Selahattin Şahin ile birlikte katılan Senem Kılıç, küçük kızın sevincine ortak oldu.

ÇOCUKLARI MUTLU ETMEYİ SEÇERİM…
Maddi durumu kötü olan anne ve baba şefkatinden yoksun büyüyen küçük Gül Deva’yı sevindirmek için bir organizasyon yapan Karabağlar İlçe Kadın Kolları üyelerinin sürprizi herkese duygusal anlar yaşattı.

Küçük Gül Deva’nın milletvekili adaylarını coşkuyla kapıda karşıladığı doğum günü kutlamasında üç hilal süslemeli ve ‘Seni seviyoruz Gül Deva’ mesajlı özel pasta ve kekler dikkat çekti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, “Çocuklarımız geleceğimizdir. Onları mutlu etmeyi, yüzlerce seçmene ulaşmaya tercih edebilirim. Çünkü gözlerindeki mutluluk ve samimiyet bizi hayata bağlıyor, geleceğimiz için umutlandırıyor ve daha çok çalışmak ve üretmek zorunda olduğumuzu; değerlerimize onlar için daha çok sahip çıkmamız gerektiğini bizlere hatırlatıyor” diye konuştu.

Senem Kılıç Bu Kez Çocukları Sevindirdi (1)

Senem Kılıç Bu Kez Çocukları Sevindirdi (2)

YORUMLAR
  1. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    550 MİLLET VEKİLİ BİR YANA SENEM HANIM BİR YANA MECLİS SENEM SİZ OLMAZ SENİ SEVİYORUZ DESTEK BİZDEN HİZMET SENDEN