site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

SELKOS Sistemi Hayata Geçti

SELKOS Sistemi Hayata Geçti
20.06.2013
A+
A-

selkos-sistemi 1

2012 yılında projelendirilen Selçuk Kentsel Otomasyon Sistemi ( SELKOS) geçtiğimiz günlerde tam anlamıyla hizmet vermeye başladı.

İnteraktif belediyecilik anlayışı ile belediye sınırları içerisinde yaşayan Selçuklu tüm vatandaşlar 7gün 24 saat Online Tahsilât ve Bilgileri, Beyan Bilgileri, İmar Durumu Sorgulama, Ruhsat Başvurusu, Emlak Vergi Sorgulama Borç Bilgileri, Çevre Temizlik Evrak Takibi gibi bilgilerine internet üzerinden anında ulaşabilecekler. Ayrıca sistemdeki takip formu ile şikâyet ve isteklerini de bildirebilecekler.

Belediye zemin katında kurulan İletişim Merkezi sayesinde ise vatandaşlar artık birim birim dolaşmadan, tek bir noktadan işlemlerini takip ettirebilecek ve gerekli bilgileri alabilecek.

KISA MESAJ SİSTEMİ İLE ÖDEMELERİNİZİ ÖĞRENİN

Kısa mesaj işlemi (SMS) ile vatandaşlar belediyeye olan borçlarını sorgulayabilecek. Büyük harflerle SELCUK GENEL yazıp bir boşluk bırakarak TC KİMLİK NUMARASI ile 4730’a gönderen ve sistemde gerekli bilgileri kayıtlı olan tüm vatandaşlar ödeme bilgilerini anında öğrenebilecek.

BAŞKAN ÜLGÜR “PROJEMİZİ TAMAMLAMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Şeffaf belediyecilik anlayışı ile akıllı belediyecilik projesini tamamladıklarını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “ 2012 yılında belediyedeki tüm evrakların dijital ortama aktarıldığını ve bilgilerin yenilendiğini vurgulayarak vatandaşlarımızın belediyedeki işlemlerinin daha hızlı ve etkin bir şekilde yürütmeye başlandığını söyledi. Başkan Ülgür, Belediye binasının zemin katında bulunan İletişim Merkezi sayesinde ise vatandaşların tek bir noktadan işlemlerini yürütebileceklerini ve kısa mesaj sistemi ile ve belediyenin resmi internet sitesinden de 7 gün 24 saat gerekli bilgilere anında ulaşabileceklerini dile getirdi.

YORUMLAR
  1. Reyhan Dağlı dedi ki:

    Selçuklu olmak bir ayrıcalıktır. Tebrik ediyorum saygılarımla.

  2. hulusi kaya dedi ki:

    tebrikler bir fişlenmediğimiz yer belediyeydi oda oldu.

  3. handan boğazı dedi ki:

    kim nerede oturuyor.? ailede kaç oy var.? kime yakın kişiler vs vs vs …. amaç belliydi o zamanda çok söyledik vermeyin dedik.. fişlemenin başka bir adı.