site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’un Giriş Çıkışları Trafiğe Kapatılacak

Selçuk’un Giriş Çıkışları Trafiğe Kapatılacak
27.04.2016
A+
A-

52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Final ayağına ev sahipliği yapacak olan UNESCO kenti Selçuk’ta sıkı güvenlik önlemleri alındı. 1 Mayıs Pazar günü saat 10:45’te Marmaris’te başlayacak olan Tur, saat 15:54’te Selçuk Atatürk anıtı önünde Final yapacak. Sıkı güvenlik önlemlerin alındığı Selçuk’ta 01 Mayıs Pazar günü saat 09:00 ile 18:30 arası tüm giriş ve çıkışların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 52. Yılında bisiklet heyecanını İstanbul’dan başlatarak, 01 Mayıs Pazar günü UNESCO Kenti Selçuk’ta final yapacak. Pazar günkü Final turu için tüm hazırlıkların tamamlandığı Selçuk’ta oldukça geniş güvenlik önlemleri de alındı. Selçuk ilçesine girişlerin İzmir Aydın otoyolu Zeytinköy kavşağından yapılacağı, çıkışların ise yine İzmir Aydın otoyolu Meryemana kavşağından yapılacağı açıklanan Bisiklet Turu Final programı kapsamında ayrıca Kuşadası-Selçuk otoyolu da trafiğe kapatılacak.

Antik çağlardan bu yana pek çok uygarlığın merkezi olmuş ve tarihi ören yerleri ile UNESCO Dünya Kültür Mirasına girerek adını tüm Dünyaya duyurmuş olan Selçuk, 52.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Final ayağına ev sahipliği yapacak. Final ayağının saat 10:45’te Marmaris’te başlayacak olan Bisiklet Turu, saat 15:54 gibi Selçuk’ta finiş yapacak. Yoğun güvenlik ve trafik önlemlerinin alındığı ilçede vatandaşları bilgilendiren yetkililer, saat 09:00 ile 18:30 arası tüm giriş ve çıkışların trafiğe kapatılacağını açıkladılar.

selcukyolu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.