site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Futbol Resitali Başladı

Selçuk’ta Futbol Resitali Başladı
04.08.2014
A+
A-

selcuk-futbol-turnuvasi (1)

Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla Gençlik Spor Kulübünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Futbol Turnuvaları tören alanında başladı. Cuma akşamı saat 21.00 ‘da Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın sembolik başlama vuruşu ile start alan turnuvalar izleyicilere heyecanlı ve bir o kadarda keyifli anlar yaşatıyor. Her gün saat 24.00 ‘a kadar devam edecek olan karşılaşmaları izlemek üzere gelen futbol severler keyifli anlar yaşıyor.

Bakıcı; Gençler Bize Görsel Şölen Yaşatacak

Müsabakaların açılış konuşmasını Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı yaptı. Başkan Bakıcı yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ”Sevgili Selçuklular, bu akşam başlama vuruşu ile görsel bir şölene dönüşecek olan yaklaşık 600 kişinin katıldığı, 45 takımlı bir turnuvanın heyecanı bizleri bekliyor. Gayet güçlü bir turnuva olacak Bu turnuvada kurum ve kuruluşların takımı var. Esnafımızın takımları var. Dolayısı ile inşallah iyi maçlar çıkar burada. Bizlerde güzelce centilmence yapılmış müsabakaların zevkini hep birlikte yaşarız. Neticesinde centilmence iyi maçlar izleyelim. Hak eden, güçlü olan kazansın. Bu turnuvayı düzenleyen Selçuk Gençlik Spor Kulübü’ne, Selçuk Belediye Spor temsilcilerine ve bu güzel hazırlıktan dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Turnuvalar da Kurallar Dışına Çıkılmayacak

Cuma akşamı başlayan müsabakalar da futbol kurallarından taviz verilmeyecek. Geçen seneki turnuvadan farklı olarak bu yıl maçlar da bir orta hakem iki de yan hakem olmak üzere üç hakem her maçta görev yapacak. Turnuvalara Ağustos ayı sonuna kadar devam edilecek. Toplam 45 takımın boy göstereceği turnuvalarda grupları birinci ve ikinci sırada tamamlayan takımlar doğrudan ikinci tur gruba yükselecek. Turnuvalar, Eylül ayının sonuna doğru yapılacak eleme turu maçları sonrasında, 26 Eylül Cuma günü çeyrek final maçları ve 2 Ekim Perşembe Günü yapılacak maçlarla finale gidilecek.600 amatör sporcunun ter akıtacağı turnuvalarda her akşam bir ambulans ve emniyet ekibi hem sağlık hem de emniyet için alan da hazır olacak.

Maçlarda Şuana kadar alınan toplu sonuçlar:

Maçların başlangıç tarihinden bu yana toplamda 9 maç yapıldı ve 18 takım mücadele etti.

Bu maçlarda alınan neticeler ise şu yönde oldu.

Okumuşlar City : 3 – 0 Selçuk Belediyesi
Alperenler : 5 – 3 Lemanyaklar
Panzehir gücü : 0 – 4 Tankaş spor
Belevi Gençlik : 2 – 1 Selçuk Gençlik
FC Kuıcka : 1 – 4 Dostluk Gücü
FC Respect : 2 – 0 Şöhretler
Efes Müzesi : 0 – 12 GS Derneği
Panzehir Gücü : 10 – 0 İsabey Gücü
Altınay Spor : 1 – 1 Can Elektrik
HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

selcuk-futbol-turnuvasi (2)

selcuk-futbol-turnuvasi (3)

YORUMLAR
  1. Futbol Turnuvası dedi ki:

    Her olanak belediye tarafından sunuluyor, bütün masraflar belediyeden. Bağışların ise Selçuk Gençlik Spor Kulübü’ne toplandığı söyleniyor. Takımlar belediyenin yandaş kulüpleri değil amatör sporu desteklemesini istiyor ve 9.000 civarındaki paranın nereye harcandığını soruyorlar. Dışarı top kaçtığında top bile yok bu kadar para toplandı ne oldu bu para deniyor? “Kulüp başkanın dükkanı forma yapım işinden zaten yeterince kazanmadı mı” sorusu oldukça manidar? Selçuk bunları kah etmiyor. Uçacaz diyenler doğru söylemişler, kendileri uçuyorlar.