site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçukluların Dilindeki Espri: Havaya Atıyorsun Kuş Oluyor…

Selçukluların Dilindeki Espri: Havaya Atıyorsun Kuş Oluyor…
26.03.2014
A+
A-

havaya-atsan-kus-oluyor

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Selçuk ilçesi AKP’li aday Zeynel Bakıcı ve MHP’li aday Levent Görür arasında yaşanan ilginç bir atışmaya sahne oldu.

İlçede seçim çalışmaları son hızla sürerken, AKP’li Bakıcı’nın ‘ben sosyal demokratım, milliyetçiyim’ söylemi üzerine MHP’li Görür’den tepki geldi. Görür yaptığı konuşmada ‘Havaya atıyorsun kuş oluyor, suya atıyorsun balık oluyor adam’ ifadelerini kullandı.

Öte yandan bu sözlerin Selçuklular arasında da bir espri haline dönüştüğü öğrenildi.

İŞTE O TARTIŞMANIN VİDEOSU:


Yorumsuz bir tape -) Havaya Atsan Kuş, Suya…

YORUMLAR
  1. i ceylan dedi ki:

    süper ya. yok böyle bir şey

  2. tarık y. dedi ki:

    levent başkan seni tebrik ederim lafı tam yerine göre doğru demişsin. 10 numara.
    bu akşam akp mitingi vardı izledim yarım saatten fazla alanda durdum ama hiçbirşey anlatmayan boyuna aynı şeyleri tekrarlayan proje sunmayan bir zeynel bakıcı vardı, dedim sonra kendi kendime levent görür zeynel bakıcı dan hem hitap hem diksiyon ve herşeyde bir gömlek daha üstün.Selçukta vefa ülgür saltanatını yıkacak tek kişi levent görür dür.

  3. BEKİR dedi ki:

    akşam zeynel hocanın mitingine gittim.Akp li arkadaşlara üzüldüm.almışlar parti bayraklarını sallıyorlar.Doğru da yapıyorlar çünkü onlar akp li ama çıkıyor belediye başkan adayları ben sosyal demokratım , ben laikim ben,atatürkçüyüm,ben solcuyum ben milliyetçiyim.Hocam KENDİNİ TUTMA SALIVER GİTSİN BEN CHP LİYİM DE BU İŞ BİTSİN .SENDEN BİR ŞEY OLMAZ SENİN İÇİN KAPI KAPI GEZEN GENÇLERİN,KADINLARIN,AKP LİLERE ÜZÜLDÜM AKŞAM.SİZ BİR HİÇSİNİZ ,BEN AKP NİN OYUNU DÖRDE KATLADIM DEDİ ONCA İNSANIN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKARAK.ACIDIM VE ÇOK ÜZÜLDÜM.YAZIK HOCAM YAZIK.BU MİNLETİ KANDIRMA EMİN OL Kİ SENİN EGOLARIN VEFANINKİNDEN DE BETER .NE ANLATTIN AKŞAM ?BİR DOSTLARINA SOR BAKALIM.AKLIMA GELDİ AMA SELÇUKTA VE TÜRKİYEDE BİR İLKİ BECERDİN EŞİNİ KONUŞMA MÜDETİNCE AYAKTA DİKELTTİN KADINCAĞIZIN CANI SIKILDI SUNUCUNUZLA KULAK KULAĞA SOHBET ETTİ .O ÇOK BİLMİŞ AKP LİLERİNDE BİRİNİN AKLINA GELİP KADINCAĞIZI ORADAN İNDİRİP O ÇOK SEVDİĞİNİ SÖYLEDİĞİN HALKIN ARASINA OTURTAMADI.GÖZLERİM YAŞARDA AİLE SADETTİNDENDE BAHSETTİN MUTLU MESUT BİR ADAMSIN NE ANLATTIN HOCA???BİR SOR BAKALIM ARKADAŞLARINA .SEN KOSKOCA BİR SABUN KÖPÜĞÜYDÜN DÜN AKŞAM İLK MİTİNGİNDE SÖNDÜN.ÖNCE SEN ŞUNU ÖĞREN HALK DİLİNİ HALK .KİMSE SENİN ÖĞRENCİN DEĞİL.VALLAHİ KORKUYORDUM AMA ŞİMDİ İÇİM RAHAT.BU SEÇİM LEVENT GÖRÜR VE VEFA ÜLGÜR ARASINDA GEÇER ,SEN DEVAM ET HOCAM BÜYÜK ADAMSIN KEŞKE DAHA ÖNCEDE MİTİNG YAPSAYDIN.ALLAH RAZI OLSUN SENDEN.İYİ Kİ BU MİTİNGİ YAPMIŞSIN .SENİN NE OLDUĞUN AKP Yİ KULLANIP ZOR AMA OLAKİ KAZANMA DURUMUN OLURSA SEKİZ TAKLAYLA CHP YE GEÇERSİN.AKP Lİ KARDEŞLERDE SENİN ARKANDAN SUYA DÜŞMÜŞ BALIK MİSALİ SENİ SEYREDERLER SAÇLARINI BAŞLARINI YOLARLAR.CHP NİN YOLLARI SANA AÇIK OLSUN .AKP LİLER SİZDE BUNUN ÜZERİNE BİR BARDAK SU İÇİN.HÜRREM SULTAN BU DA SANA KAPAK OLSUN.

  4. AYHAN dedi ki:

    tarık y. kardeş aynen katılıyorum.ben akp ye oy vermeyi düşünüyordum ama neden!bir ben milliyetçi ve sağ cıyım asla sola oy atmam kiminle konuşsam zeynel hoca zeynel hoca diyorlardı dün akşam beş kararsız arkadaş akp mitingine gittim .hoca şaşırmış …adam kendini anlatıyor .ben şöyleyim ben böyleyim .içi boş bir adam sesini yükseltiyor bağırıyor zannediyor iyi bir şey söyledim.yaa hoca hiç bir şey söylemedin .kendini bu kadar metetme her halde 60 yaşına yakınsın .bu yaşta çokmu önemli yardımcı doçentliğin.benim hala oğlum manisada 41 yaşında prof biliyormusun .kendine sor o beğenmediğin hiçe saydığın asla akp liyim diyemediğin ama onlar partilerinin ardında duran ama yanlış ama doğru partilerini savunan akp lilere sor.sen akşam ne anlattın? bu düşüncelerle mi selçuğu yönetmeye talipsin.yazık bu insanları kandırma.vefanın dediği gibi. o bir hiç, o bana danışmanlık yaptı.bende acaba bize katkı sağlar mı diye kendisiyle çalıştım ama malesef böyle olmadı demişti.akşam da bunun doğru olduğunu anladık.üç s diyorsun saygı sevgi samimiyet herkesi öpüyorsun.gerçekten samimimisin? ama değilsin.gözlerinde önce akp lilere sonrada diğer selçuklulara karşı samimiyetsiz olduğun anlaşılıyor.geçmiş olsun akp liler bu hocayı ne kadar gözünüzde büyütmüsünüz. adam partinizden ve sizden utanıyor.biz dişardan bunu anladık siz anlamadınız mı.bir kere akp dedimi sor.bir kere binali yıldırım dedimi (ben tayibi sevmem ama binaliyi severim)başbakanımız dedimi.DEMEDİ.iki miting daha yapsa yine olmaz bu iş. aklınızı başınıza alın bu hocadan size hayır yok.kazara seçilirse vallahi bir akp liyi ne belediyenin kapısından içeriye sokar ne de yanında gezdirir.yazık emeklerinize .ee siyaset nankör.kimsenin yaşına bakmaz .emekti,hizmetti,partiliydi tanımaz .ama hocam sen vefanın ayrı bir modelisin. ne diyelim hadi hayırlısı.

  5. Anonim dedi ki:

    Zeynel hoca sınıfta öğrencilere de böyle ders veriyorsa eyvahlar olsun. Adam on dakika evliliğini anlattı. Kendi kendine adam gibi adam dedi. Komik.

  6. riza dedi ki:

    Dünkü gazetelere bakin başbakan bu bir genel seçimdir, AKP nin var yada yok oluş seçimidir diyor. resmen hoca cikmis partiye değil bana oy verin diyor. bide şuna çok gulduk, evet ben vefa ya danismanlik yaptim, yok neymiş laikmis, demokratmis, milliyetciymis, oymuş buymuş, hocam karar ver. kus musun balik mi, bide su cenazelerde ki siyaseti birak, insanların acisi varken. ben birşeyler duydum leventi neden destekliyordunuz diye hesap sorma insanlara. bir şey daha aksam vefaya kiziyorsun 4 buçuk senedir sarayından cikmadin simdi cikiyorsun diye, peki sen neredeydin hocam. cenazeler, düğünler, bayramlar sadece secim döneminde yok.

  7. arkadaş dedi ki:

    Tebrikler Zeynel Bey.Toplama kalabalıkla miting yaptın.Toplama kalabalığa hiç bir şey anlatamadın.Yazık o gençlere,kadınlara bunun için mi dolaştılar kapı kapı.Hiç umut vermedi konuşmaların.Levent başkan sana 5 çeker.

  8. aynur dedi ki:

    bende kararsızdım akp le mhp arasında gidip geliyordum ama gördümki akp nin mitinginde benim oglanın sünnetinte daha kalabalık vardı birde dikkatimi çeken birşey oldu istiklal marşımızı da okumadılar birdahada anladımki vefa yı devirmek için levent başkanı desteklemek şart oldu yoksa yıkamıcaz mhp daha güçlü