site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklular 2016’ya birlikte eğlenerek girdi

Selçuklular 2016’ya birlikte eğlenerek girdi
01.01.2016
A+
A-

İstasyon Meydanı’nda eğlenen Selçuklular soğuk havaya aldırmadı

Yerel sanatçıların sahne aldığı mini bir konser düzenleyen Selçuk Belediyesi, 2016 yılını muhteşem bir havai fişek gösterisi ile karşıladı. Etkinliğe eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte katılan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, 2016 yılının tüm Selçuk’a ve insanlığa sağlık, mutluluk, bolluk, bereket ve barış getirmesini diledi.

Selçuklular yeni yıla İstasyon Meydanı’nda düzenlenen muhteşem bir etkinlik ile girdi. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, başkan yardımcısı Ali Karakurt ve eşleri de yeni yıl coşkusunu Selçuklular ile paylaşan isimler arasında yer aldı. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte ilk olarak DJ Talat’ın çaldığı şarkılar büyük beğeni topladı. Gecede sahneye çıkan rap grubu tüm gençleri coştururken, Troya Sirki’nin hazırladığı gösteri ise büyük heyecan ile izlendi.

Yerel sanatçılardan başarılı performanslar

Selçuklu yerel sanatçıların sahne aldığı gecede Sidar Beyaz, Oğuzhan, Nuh Bellik birbirinde güzel parçalardan oluşan repertuvarları ile gençleri coşturdu. Roman havaları eşliğinde her yaştan Selçuklu vatandaş neşe içinde dans etti. Grup Arteks’nin seslendirdiği birbirinden güzel rap şarkılar ise tüm Selçukluların büyük beğenisini kazandı. Arteks’nin şarkılarına Başkan Bakıcı da eşlik etti.

Soğuk havaya rağmen meydanı dolduran Selçuklular gönüllerince eğlendiler. Soğuk yılbaşı gecesinde sıcak çorba ikramının yapıldığı gecede Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Başkan Bakıcı öncülüğünde saat 00.00’da geri sayım ile yeni yıla muhteşem bir havai fişek gösterisi ile merhaba dediler. Havai fişek gösterisi ile birlikte Selçuklulara seslenen Başkan Bakıcı; “Yeni yıl yeni umutlar, yeni heyecanlar demektir. Ben sevgili hemşehrilerim başta olmak üzere herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu, bereketli bir yıl diliyorum” dedi.

Öte yandan gece için alanda hazırlanan yeni yıl çerçevesine büyük ilgi gösteren Selçuklular, 2016 yılını hatıra fotoğrafları çekerek ölümsüzleştirdiler.

selcuk-yilbasi-konseri2016

selcuk-yilbasi-konseri20162

selcuk-yilbasi-konseri20165

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Başkan eğlence bizim ekip bizim seçim zamanı kimi toplayacaksın bakalım?Gerçi seni aday yapan partide olmaz ya!!

  2. Anonim dedi ki:

    oooooooo çok kalabalık maşallahhh