site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’a Yeni Garaj Yapılacak

Selçuk’a Yeni Garaj Yapılacak
26.07.2013
A+
A-

vefa-ulgur-garaj

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Selçuk Belediyesi’nden oto terminal yapmak üzere arsa tahsisi talebi Selçuk Belediyesi tarafından kabul edildi. Yeni garajın 2014 Ocak ayında tamamlanması bekleniyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk Belediyesi tarafından daha önce terminal yapılmak üzere devredilen Aydın yolu üzerindeki arsanın oto terminal yapımına yeterince uygun olmaması nedeniyle Selçuk Belediyesinden yeni bir arsa talep etti.

Bunun üzerine olağanüstü toplanan Selçuk Belediyesi Meclisi İzmir yönünde Selçuk İsabey Mahallesi’nde yer alan ve bir bölümü Selçuk Belediyesi’ne bir bölümü İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait arsadaki hisselerini Selçuk’a yeni bir oto terminal yapılabilmesi için bedelsiz olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne devretmeye oy birliği ile karar verdi.

Daha önce devredilen alanın da uygulama imar planında oto terminal alanı olarak görünmesi nedeniyle plan tadilatı yapılarak belediye hizmet alanına dönüştürüldükten sonra Selçuk Belediyesi’ne devredilebileceğini söyleyen Başkan Ülgür bu konunun da bir sonraki mecliste gündeme geleceğini ifade etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeni tahsis edilen alanı oto terminal olarak ocak ayına kadar düzenlemeyi planladığını ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Bir önceki garaj yerinin konumu ve ihtiyaca cevap verip vermeyeceği tartışmalıydı. Bu yeni garaj yeri ilçemiz ihtiyaçlarına daha uygun olacak. Şimdiki garaj yerinin bir bölümünü yeşil alan olarak değerlendireceğiz. Bir bölümünü de çarşı içindeki araç yoğunluğunu azaltmak için otopark alanı olarak düzenlemeyi düşünebiliriz” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde önemli işler yaptıklarını belirten Başkan Ülgür bir de müjde verdi.  İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılacak ve bir katında da Cem Evi bulunacak olan Kültür Merkezi ihalesinin tamamlandığını söyleyen Ülgür “Kültür Evi inşaatı Büyükşehir Belediyesi tarafından çok kısa zamanda bitirilerek ilçemize kazandırılacak. Bu yararlı iş birlikleri için İzmir Büyükşehir Belediyesine ve onun sayın başkanına çok teşekkür ederim” dedi.

selcuk-yeni-garaj1

selcuk-yeni-garaj3

YORUMLAR
  1. garj dedi ki:

    garjın yeri 10 numara niye değişiyor ah kumpas ahhhh

  2. APASASLI 35920 dedi ki:

    HAYIRLI UĞURLU OLSUN…

  3. Anonim dedi ki:

    selcuk Garajinin yeri super ama yillardir bu y,netim bir yatirim yapamayinca is buyuk sehir belediyesine kaldi zaten yonetim duzgun yer gosterip yeni hastane yapilmasinada yillardir musade etmiyor secim olsada selcuk duzgun bir baskanla eski gunlerine kavusa”””

  4. eski selçuklu dedi ki:

    niğdedeki tren londraya vardı:)) o garaj hala yapılacak eyy gidi gunler eyy söylenti çok icraat yok…şak şak şak..

  5. İSİM SOYiSİM dedi ki:

    yine kimin neyi yapmaya yetkisi olduğunu bilmeyen halkım yorum yapıyor…

    1. Anonim dedi ki:

      sen biliyorsan yetkileri anlat da öğrenelim. Yeni türedin sen de.

  6. bilal güzelgün dedi ki:

    biri alt yapıdan biri havuzdan kimi garajdan yeni gelecek olan farklı birşeymi yapacak

  7. bilal güzelgün dedi ki:

    Ben çocuktum selçuğa yeni garaj yapılcaktı halada yeni garaj yapılcak bırakın garajı gider ayayk selçuğu satmasında biz gene aynı yerden bineriz

  8. sait dedi ki:

    onu bunu yapmayı bırakında sadece işinizi yapsaydınız bu garaj zaten olacak bunu 3 dönemden beri yani yolun sonuna geldigin için temelini atarsın ozaman seçim gelir yarım kalan inşatıda vefanın yaptıgı gibi bu garajın yeri müsaid deyil deyip onuda yeni seçilen başkan yıkar olan selçukluya olur selçuk halkıda şunu söyler o garajı alında …………….

  9. Anonim dedi ki:

    Terminalmi ne terminali terminal ne arar la Selçuk’ta ben yaklaşık 8 senedir buradayım daha önce otobüs firmasında çalıştım buralara yolcu getirdiğimiz zamanlarda söyleniyordu yapılacağı şahsen böyle bir yere bu otogarı yakıştıramadım nazilli otogarı bunun yanında( Ankara şehirler arası terminal işletmesi) (aşti) gibi duruyo