site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’a İZKA destekli yeni bir spor alanı

Selçuk’a İZKA destekli yeni bir spor alanı
26.11.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi’nin İzmir Kalkınma Ajansı katkılarıyla yapmış olduğu ve proje ortakları arasında Selçuk Ticaret Odası’nın da bulunduğu başvuru için gerekli prosedürler tamamlanarak Selçuk Sanayi Sitesi’ni Güzelleştirme Protokolü kapsamındaki çalışmalar hız almaya başladı.

Yetkililer, İZKA’nın Küçük Ölçekli Sanayi Bölgelerini Geliştirme Mali Destek Programı içerisinde yer alan Selçuk Sanayi Sitesi’ni Güzelleştirme Projesi kapsamında, alanda basketbol ve tenis sahasının yapımına başlandı. Sanayi içerisinde ihtiyaca cevap verecek tuvaletlerin da olduğu iki adet park alanın yer aldığı bölümde de yakında peyzaj çalışmalarına başlanılacağı bildirildi.

Yeni oluşturulacak tag ve yönlendirme tabelalarıyla da sanayi içi ulaşımın kolaylaşması hedefleniyor. Maliyeti 1.221.626,87 TL olan bu proje kapsamında Selçuk Sanayi Sitesine ayrıca 7 bin metre kare parke kaplama, alt yapısı dahil 1100 metre kare de bordür imalatı gerçekleştirilecek.

1_tj3a2411

4_tj3a5620

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.