site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Yıldırım Hızı İle Gelişecek

Selçuk Yıldırım Hızı İle Gelişecek
08.01.2014
A+
A-

osman basterzi

Ak Parti Belediye Başkan A. Adayı Osman Başterzi Selçuk Yıldırım Hızı İle Gelişecek dedi.

2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesi partilerin belediye başkan aday adayları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu anlamda AK Parti’den aday adaylığı açıklayan Osman Başterzi üç aydır aralıksız sürdürdüğü çalışmalar ve mevcut CHP’li  belediye başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’e karşı yaptığı cesurca söylemleri ile de halkın takdirini kazanmaya devam ediyor.

AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Osman Başterzi yaptığı açıklamada “5 dönemdir CHP yönetiminde bir arpa boyu yol almayan, kabuğuna sıkışmış bir köy görünümünde olan Selçuk 2014 yılında yapılacak olan seçimlerde AK Parti iktidarıyla  yıldırım hızı ile gelişecek” dedi.

Başterzi “Selçuk’un önünü açacak, esnafın nefes almasını sağlayacak, turizm gelirlerinin tavan yapacağı günler yakında. Projelerimiz Selçuk’u baştan yaratacak. İş bilmez kadroların elinde yıllardır kabuğunun içinde sıkışıp kalmış olan Selçuk bizim iktidarımızda “Yıldırım hızıyla gelişecek ve değişecek” diyerek seçimleri sabırsızlıkla beklediğini belirten Başterzi sözlerini şöyle sürdürdü.

“Halkı ile kavgalı, kendi partilisi büyükşehir belediye başkanı ile kavgalı, hatta bakanlıklar ile kavgalı olanların “sevgi kazanacak” sloganlarını Selçuk halkı artık “SEVİMSİZ” buluyor ve görüyor.  Selçuk’taki çarpık düzen ve yönetim bu seçimlerde tarih olacak. Selçuk’un önünü açacak, marka kent yapacak olan, Kanal Projemiz, Otopark, kapalı Pazaryeri, Yat limanı, Efes’in çarşı düzenlemesi, Hızlı Tren’in Selçuk halkı ile buluşması, Pamucak’taki imar sorunları yıldırım hızı ile bitirilecek ve Selçuk halkı AK parti iktidarı ile özlediği hizmete 30 Mart’ta kavuşacaktır” dedi.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Hayirli olsun yarin binali yildirim osman basterziyi aciklayacakmis.osman vefa kapismasini bakalim kim kazanacak

  2. Anonim dedi ki:

    abim benim yıkarsan bu vefayı sen yıkarsın sakın hata yapmasın akp

  3. Anonim dedi ki:

    Sen once bi aday olda ondan sonra konus. Gorduk yildirim hizini liman ihalelerinde, gorduk buyume gucunuzu ayakkabi kutularinda, gorduk hizli tren projenizi tcdd yolsuzlugunda. Projeler ile ayakkabi kutulari doldu , bide hayata gecirmeye kalksaydiniz buzdolabi kutulari almayacakti herhalde milyon dolarlari.

  4. Anonim dedi ki:

    selçuk zaten yıllardır solculardan bıktı, teşkilatın içinden aday istiyoruz solcu aday istemiyoruz
    biz nerden bilelim yarın ertuğrul günay benzeri bir vakaanın selçukta tekrar yaşanmayacağını

  5. Anonim dedi ki:

    OSMAN KARDEŞ BİNALİ YILDIRIM’IN YILDIRIM HIZINA ÖZENDİN HERHALDE.

  6. APASASLI 35920 dedi ki:

    OSMAN GERİ DÖN….