site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Ticaret Odasından İş Hayatında İletişim Ve Beden Dili Eğitimi

Selçuk Ticaret Odasından İş Hayatında İletişim Ve Beden Dili Eğitimi
22.02.2017
A+
A-

Selçuk Ticaret Odası eğitimlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Dört yıldan beri düzenli olarak KOSGEB eğitimleri düzenleyen Ticaret Odası eğitim misyonunda kentte önemli bir ihtiyacı gideriyor.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen İş hayatında İletişim ve Beden Dili eğitimine çok sayıda kişi katıldı. Oda Başkanı Koray Yolcu, Meclis Başkanı Yusuf Dereli, meclis üyeleri, Oda üyeleri ve pek çok Selçuklu vatandaşın katıldığı eğitim iletişim ve beden dili uzmanı Dilek Selçuk tarafından verildi. 80 kişinin katıldığı program uygulamaya yönelik oyunlar ve eğlenceli diyaloglarla yapıldı. Katılımcılar kişisel ve profesyonel yaşamlarında kullanabilecekleri birçok şeyi öğrendiklerini belirttiler.

İletişim türleri, iletişimde sıkça yapılan hatalar, beden dilinde bilinmesi gereken püf noktaları, renklerin dili gibi konularda interaktif bir şekilde kurgulanan eğitime katılanlar hem eğlendi hem de öğrendiler.

STO Başkanı Koray Yolcu “Odamız eğitim konusuna ayrı önem vermektedir. KOSGEB eğitimlerimizle birçok kişinin yaşamına katkı sağladığımızı düşünüyorum. KOSGEB eğitimlerinin yanında kişisel gelişim ve iş yaşamına yönelik eğitimler düzenleyerek bu misyonumuzu daha geliştirerek artırmayı amaçlıyoruz. Kendine yatırım yapmak isteyen herkes Odamızın çalışmalarını takip edebilir. Kendilerine uygun mutlaka bir eğitim bulacaklardır” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.