site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Rumeli Göçmenlerinden Bahar Şenliği Duyurusu

Selçuk Rumeli Göçmenlerinden Bahar Şenliği Duyurusu
26.05.2014
A+
A-

selcuk-rumeli2

Selçuk Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği Yöneticileri bu yıl ikincisini yapacakları ‘‘Rumeli Göçmenleri Bahar Şenliği’’ etkinliği için hazırlıklarını tamamladı. Şenlik hakkında bilgi veren dernek başkanı ALİ AKYÜZ ‘‘Bu yıl 25 Mayıs 2014 Pazar günü yapmayı planladığımız Bahar Şenliğimizi Manisa-Soma’da 13 Mayıs 2014 Salı günü meydana gelen elim olay nedeniyle 1 Haziran 2014 Pazar gününe erteledik. Bizleri ulusça derinden yaralayan bu olayda hayatını kaybeden emekçi kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, geride kalan yakınlarına da Allahtan sabırlar diliyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçlerde gerekli tedbirlerin alınarak bu tür vakaların tekrar yaşanmamasını temenni ederiz.

Selçuk-Pamucak-Segaş tesislerinde 1 Haziran 2014 Pazar günü yapacağımız ‘‘Bahar Şenliğinde’’ dernek üyelerimiz arasındaki kaynaşma ve dayanışmanın arttırılması, birlik ve beraberliğin sağlanması için geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz Bahar Şenliğinin bu yıl da ikincisinin hazırlıklarını bitirdik. Geleneksel hale getirmeyi planladığımız şenliğimizde bu yıl göçmen sanatçılarımız Harun GÜRBÜZ ve Sevim KAHYA katılacaklar. Ayrıca Göçmen Bandoları eşlinde ve folklor grubunun coşkusuyla birlikte piknik havasında geçmesini planladığımız şenliğimize tüm Selçuk Halkımız davetlidir.”

Dernek Başkanı Ali Akyüz

selcuk-rumeli

HABER: MEHMET UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. apasel dedi ki:

    1 Hazirana erteleyeceğinize bu yıl için erteleseydiniz. Çok mu meraklısınız eğlenmeye. Yazık!!!!!!!!

    1. Anonim dedi ki:

      sen kafayı mı yedin apasel. neye yazık. birlik ve beraberliğe mi yazık. soma diyeceksiniz… ancak hayat devam ediyor. birliğin zamanıdır. anlamsız ve boş yere eleştirmekten vazgeçin artık. hem siz de gidin katılın bak. hiçbirşey kaybetmezsiniz. bilakis insanların kolkola omuz omuza nasıl olabildiğini de görürsünüz.

  2. Soma Adına dedi ki:

    25 mayısta yapmayı planladığnız şenliği 1 hazirana ertelemekle ne büyük fedakarlık yapmışsınız. Selçukta sayenizde şöyle bir tablo oluştu. Göçmenler sabah akşam eğlenir hiç bir şeyi umursamazlar. Keyiflerine bakarlar yerler içerler bando mızıka ile halay çekerler. 3-5 kuruş gelir elde edeceğiz bilmem ne diye saçma sapan organizasyonlar. hani sizin kültürel yönünüz.hani etkinlikleriniz. Derneginizin adını değiştiriyorum. SELÇUK RUMELİ GÖÇMENLERİ EĞLENCE VE PİKNİK DERNEĞİ.

  3. münire dedi ki:

    her acının ve sevincin yeri ayrıdır.