site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Lisesi’nin Geçmişi Kent Belleğinde

Selçuk Lisesi’nin Geçmişi Kent Belleğinde
17.05.2013
A+
A-

selcuk lisesi - Kopya

Selçuk’un en eski lisesi Selçuk Lisesi’nin geçmişi ile ilgili Selçuk Belediyesi Selçuk Efes Kent Belleği ile birlikte çok özel bir sergi düzenliyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen sergi “55 Yıllık Bir Başarı Öyküsü: Selçuk Lisesi” başlığı ile açılacak. Selçuk Belediyesi Selçuk Efes Kent Belleği ile Selçuk Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin ortak çalışması olan sergide Selçuk Lisesinin eski öğrenci ve öğretmenlerinin fotoğrafları, eğitim gereçleri, spor ve müzik aletleri, kıyafetler sergilenecek. Sergide ayrıca Selçuk Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin birlikte hazırladığı belgeselin de gösterimi yapılacak.

Kendisi de Selçuk Lisesi mezunlarından olan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Birçok Selçuklunun eğitim gördüğü Selçuk Lisesi ile ilgili hepimizin anılarını tazeleyecek bu sergiye tüm Selçukluları davet ediyorum” dedi. “55 Yıllık Bir Başarı Öyküsü: Selçuk Lisesi” sergisi 19 Mayıs Pazar günü saat 17.30’da Selçuk Belediyesi Selçuk Efes Kent Belleğinde açılacak ve haziran sonuna kadar ziyaret edilebilecek.

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    emegi geçen herkese çok tsk ediyoruz…

  2. REMZİ dedi ki:

    Güzel bir etkinlik olacağına inanıyorum geçmişi bilmek güzeldir.

  3. Erdoğan Arna dedi ki:

    çok teşekkürler birde pilav olursa harika olur

  4. memiş egeli dedi ki:

    bu etkinlik sona ermeden bir de ilk mezunlarını bir arada görebilsek çok daha güzel olurdu

  5. ali isk dedi ki:

    emegi gecenler tsk