site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Kızılay Şubesi Hem Aşure Dağıttı Hemde Kan Topladı

Selçuk Kızılay Şubesi Hem Aşure Dağıttı Hemde Kan Topladı
22.11.2013
A+
A-

selcuk-kizilay-asure-kan (3)

Kızılay Selçuk Şubesi, hem kan bağış kampanyası düzenledi hem de aşure dağıttı. Selçuk Kızılay Şubesi Muharrem ayı dolayısıyla Tahsinağa Camisi karşısında Cuma Namazı sonrasında vatandaşlara aşure dağıttı.

Selçuk’ta Türk Kızılay’ının bayrağını her geçen gün bir adım daha ileriye taşıyan Selçuk şubesi yönetimi Tahsinağa Camii Karşısında ikibin kişilik aşure dağıtımı yaptı.

Selçuk Kızılay Şubesi tarafından düzenlenen aşure etkinliğinde hem aşure ikram edildi hemde gönüllüler kan bağışında bulundu.

Selçuk Kızılay Şube Başkanı Ramazan Koyuncu Selçuk Haber sitemize yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; ‘‘Sevgi saygı birlik beraberlik barış ve kardeşliği ön plana çıkaran böyle güzel ve anlamlı bir atmosferde bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Aşure paylaşmanın dayanışmanın bir araya gelmenin sevginin ifadesi bolluk ve bereketin simgesidir. Böyle günler gönüllülerimiz üyelerimiz ve Selçuk halkıyla kaynaşma adına bizim için büyük önem arz etmektedir. Maddi ve manevi katkılarda bulunanlara teşekkür ederim” dedi.

Dağıtılan aşureye vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

selcuk-kizilay-asure-kan (1)

selcuk-kizilay-asure-kan (4)

selcuk-kizilay

selcuk-kizilay-asure-kan (5)

selcuk-kizilay-asure-kan (6)

YORUMLAR
  1. ccc dedi ki:

    Allah hayrınızı kabul etsin