site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Kaymakamından Akademik Yılı İlk Dersi

Selçuk Kaymakamından Akademik Yılı İlk Dersi
26.09.2019
A+
A-

Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci Selçuk Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu’nun 2019-2020 yılı Akademik Yıl Açılış Törenine katılarak tüm öğrencilere ve eğitimcilere başarılar diledi.

Efes Meslek Yüksekokulu binasında yapılan tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. Açılış konuşmalarının ardından Akademik yılı ilk dersi Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci tarafından verildi.

Programda konuşma yapan Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci “Sevgili gençler; öğrenim hayatınız boyunca okullarımızdan en iyi şekilde faydalanıp kendinizi dünyanın her yerinde rekabet üstünlüğü elde edeceğiniz şekilde mezun olup, ailenize, milletinize, vatanınıza, İnsanlığa lâyık çok güzel işler gerçekleştirin. Siz geleceğin dünyasının insanlarısınız. Yarının Cumhurbaşkanı, Bakanı, Valisi, Doktoru, Mühendisi ve Öğretmeni sizler olacaksınız. Ülkemizin kalkınması ve ileri devletler seviyesine ulaşması katma değeri yüksek teknoloji ürünlerini üretmemizden geçmektedir. Bilgi ve Teknoloji tüketen değil üreten bir toplum olmak zorundayız. Dolayısıyla burada kendinizi çok ama çok güçlü bir şekilde geleceğe hazırlamalısınız. Sürekli öğrenmek, kendini geliştirmek ve yenilemek. İşte burada bunu kazanmanız gerekiyor. Hep okuyanlar olmalısınız. Öğrencilerimizin yurt konusunu en kısa zamanda çözeceğiz, Valiliğimizle Büyükşehir Belediyemizle bu konu üzerinde çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılının hepinize sağlık, başarı, mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Programa, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, Milli Eğitim Müdürü Cezayir Bilekli, Efes Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Hamdi Deliormanlı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Veysel Badem, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Kılınç, Selçuk THK Havacılık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Şafak Kurt, Akademik Personel, Daire amirleri, öğrenciler ve Selçuk’lu vatandaşlarımız katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.