site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğünden Önemli Duyuru

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğünden Önemli Duyuru
14.06.2013
A+
A-

DSC_0012

İlçemiz genelinde vatandaşlarımızın, sokak ve bahçelerinde yapacağı, düğün, nişan, sünnet,  asker uğurlama vb. gibi merasimler Kaymakamlığımızın iznine tabidir.

Ancak; vatandaşlarımızın yapacak oldukları merasim törenlerinde, izin için 48 saat önceden Kaymakamlığa müracaat ederek, İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılacak olan tahkikat neticesinde, Kaymakamlıkça izin verilen alanda,  izin verilen saatlerde trafiği aksatmayacak ve gürültüye sebebiyet vermeyecek şekilde sokak ve bahçelerde düğün, nişan, sünnet, asker uğurlama vb. şekilde etkinlik yapmak serbesttir.

Önceden, izin almaksızın sokakta düğün,  nişan, sünnet, asker eğlencesi gibi etkinlikler yapanlar hakkında Kabahatler kanununun 32 maddesi gereğince 182TL idari para cezası uygulanacaktır.

Yine aynı şekilde izin almasına rağmen, trafiği engelleyecek şekilde yol kapatan, çevreye rahatsızlık veren ve zamanında etkinliğini bitirmeyenlere de Kabahatler kanununun ilgili maddeleri gereğince idari para cezası uygulanacaktır.

Daha sakin, daha huzurlu bir Selçuk için, vatandaşlarımızın hassasiyet göstermesini ve bu konuda İlçe Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerine yardımcı olmalarını rica ederim.

Fatih Çankaya
Selçuk İlçe Emniyet Müdürü

YORUMLAR
  1. selçum aşkı dedi ki:

    hiç izin vermeseniz gürültü kirliliğinden başka bişey değil

    1. Anonim dedi ki:

      destekliyorum ,yerleşimden uzak bir sürü yer var gidip bağırsınlar istedikleri kadar kutlasınlar,burnumun dibinde hiç de samimi olmayan gösteriş budalası davranışlar bağırtılar böğütüler istemiyorum…evlerde hasta mı var ?bebek mi var çalışan nöbet tutan uyuyan mı var …laf söylenmez- rica söylenmez-konuşulmaz- eğlenirken sapıtanlar birde trafiğe katılıp dolaşmazlar mı?

  2. Anonim dedi ki:

    her yer taksim her yer direniş