site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Fuhuş Skandalı İle Çalkalanıyor

Selçuk Fuhuş Skandalı İle Çalkalanıyor
30.04.2016
A+
A-

Selçuk’ta resmi bir kurumda yaşanan skandal ilçe gündemine oturdu. Selçuk’ta resmi bir dairede çalışan memur yine ilçemizin köylerinden birinde ikamet eden kadını seni işe aldıracağım diye kandırarak ilişkiye girdi.

İşe alınacağım diye bekleyen kadın iş konusunda her hangi bir gelişme olmayınca kurumu basarak olay çıkarttı. Savcılığa sevk edilen olay sonucunda kurumun tüm çalışanları ifadeye çıkarıldı. Olayı yapan kişinin ortaya çıkarılmasından sonra olayla ilgili adli işlemler ve mahkeme süreci başlatıldı.

İlçe gündemini ve sosyal medyayı bugünlerde meşgul eden bu olayın SELÇUK HABER Gazetesi olarak sonuna kadar takipçisiyiz. Olay şuanda adli mercilerde ve mahkeme sürecinde olduğundan dolayı Kurum ismi ve yapan kişinin isimlerini veremiyoruz. Fakat mahkeme sonuçlanır sonuçlanmaz. Hem bu kurumu hem de bu işi yapan kişiyi ve arkasında duranları tüm kamuoyuna duyuracağız.

YORUMLAR
  1. selcuklu dedi ki:

    alma mazlumun ahini cikar aheste aheste keltos

  2. Anonim dedi ki:

    Allah sizi islah etsin …seni kral yapip diger memurlari surduren sefin dusunsun biraz

  3. adli takip dedi ki:

    kurum orman işletme şefliği olayı Gerçekleştiren S.K isimli bir memur

  4. Misafir dedi ki:

    Şef hanımefendi kaprisleri yüzünden çalışan memurları gönderdi kala kala bir kendi birde tacizci memuru kaldı ormanları korumak hak getire ama tebrik ederim halen tacizci hemserisini tam gaz korumaya devam ediyor tebrikler durmak yok korumaya devam ….

  5. Anonim dedi ki:

    Haber tam olarak öyle duyulmadi malum kişi psikolojik hasta bunu herkes biliyo ve göz önünde gün boyu çok sayıda farklı kişilerle oturup geziyo bundan dolayı işletme sahibi bile onu resmen kovaladı benim mekanima gelip oturma dedi

  6. Anonim dedi ki:

    14 yıllık AKP iktidarında ahlaksızlık, hırsızlık, yolsuzluk, taciz ve tecavüz tavan yaptı. Üstelik bu iktidar dindar. Hani bir laf vardır. İmam os…… cemaat s….. mış..