site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Engellileri Destekleme Derneğinden Muhteşem Gece

Selçuk Engellileri Destekleme Derneğinden Muhteşem Gece
14.03.2013
A+
A-

engellilergecesi (3)SELENDER (Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği) adına yapılan Dayanışma Gecesinde Efes Tiyatro Salonu hınca hınc doldu. Selçuklu vatandaşlar Engellileri bugünlerinde yalnız bırakmadı.

SELENDER’in (Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği) düzenlemiş olduğu programa ilk olarak Neyzen Murat Gezer çıktı. Murat Gezer ney dinletisi öncesi yapmış olduğu konuşma da Hep birlikte Hayatı paylaşmak ve Engelleri kaldırmak için salonu doldurduklarını söyledi. Ayrıca Selçuk Engellilerini Destekleme Derneğine destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi.

Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Durmuş gecenin anlam ve önemini belirten konuşmasında şunları söyledi; İki gönül bir olunca samanlık seyran olur derler, bende diyorum ki salonu dolduran bu gönüller bir olunca Efes Tiyatro Salonu seyran olur. Derneğimiz kurulduğu 2009 yılından bugüne kadar ne yazık ki arzu edilen çalışmalarını sergileyemedi. Bizim amacımız yeni yönetim kurulumuz ile birlikte ilçede bir farkındalık yaratmak ve engellilerin önünde ki engelleri bir bir kaldırmak istiyoruz. Resmi sitemiz olan SELENDER.ORG sitesinden çalışmalarımızı değerli halkımız takip edebilir. Dernek ugurcakirkuruluşunda büyük katkı sağlayan Aziz İnci Bey’e, Dernek kurucularımıza, derneğimizin binasını boyayan Ferdi kardeşimize, derneğimizin elektrik işini yapan Salih Bektaş kardeşimize, temizlik işlerinden bizlere yardımcı olan değerli dostlarımıza, Selçuk Temizlik firmasına, ismini şuanda hatırlayamadığım yada unuttuğum emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de çalışma azmimizi sürekli zinde tutan ve yukarı çıkarmaya çalışan Gülşah Akgülüm kardeşimize, bizlere Hayat veren Mustafa Selek’e, zengin yüreğe sahip Serkan Çavdarlı’ya, Onur Özkan’a, çok teşekkür ediyorum dedi. Tüm Selçuklulardan ricam bu kardeşlerimize sahip çıkın. Onlar bizim evlatlarımız kardeşlerimiz. Bu dernek hepimizin dedi.

Engelli Onur Özkan ise ezbere okuduğu şiir ile salonda bulunanlara duygulu anlar yaşattı. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün halk oyunları ekibi Ulaş Erol öncülüğünde bir gösteri yaptı gecede coşku Aşuk ve Maşuk oyunu ile devam etti. Ardından Selçuklu sanatçılar Kadir Poyraz ve Uğur Çakır’ın sahne aldığı gecede Efes Tiyatro Salonu hınca hınc doluydu. Nihal Sarıpınar ise şiir dinletileri ile geceye renk kattı.

Selender tarafından gece için hazırlanan slayt gösterisi ise salonda bulunan konuklara duygulu anlar yaşattı.

Kısa bir aranın ardından devam eden proğram da Kurtlar Vadisi dizsinin Ersoy Ulubey karakteri Ümit Acar, Türk Sanat Müziği ekibiyle birlikte sahne aldı. Gece THK Üniversitesi Müzik topluluğu ve Grup Meteor konserleri ile sona erdi.
engelliler-dernegigecesi (1)

engelliler-dernegigecesi (2)

engelliler-dernegigecesi (3)

engelliler-dernegigecesi (4)

engellilergecesi (2)

HABERİN VİDEOLARINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ AŞAĞIDA Kİ VİDEODA

Selender Dayanışma Gecesi Aşuk ile Maşuk Selçuk

Selender Dayanışma Gecesi Kadir Poyraz Konser Selçuk

Selender Dayanışma Gecesi Uğur Çakır Konseri Selçuk

YORUMLAR
  1. MURAT GEZER dedi ki:

    Gecemize katılan herkese çok teşekkür ediyorum…SELÇUKHABER gazetesine bizlere verdiği destekten dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum..Memişçim gönlün dert görmesin ,çok sagol…Engelli kardeşlerimizin yüzlerindeki mutluluk bizim için en büyük armagandır..Selçukta insanların birlikte olmasını sağlayabilirsek ilçemizin çok çok daha yaşanılası tarih,sanat ve sevgi yeri olacagını düşünüyorum…17 MART 2013 Pazar günü saat 11 : 00 de 19 MAYIS İLKÖĞRETİM OKULU yanındaki derneğimizde hava şartları da uygun olursa hepbirlikte kahvaltı yapacağız…Simit ve peynirini alan gelsin çaylar bizden…engelli kardeşlerimizle tanışın onların dünyalarına ve rüyalarına ortak olun..Siyasetten ,ikilikten,çıkarcılıktan uzak ; BARIŞ VE SEVGİ DOLU güzel bir dünyaya MERHABA….sevgi ve saygılarımla…

  2. FEVZİ dedi ki:

    engelleri kardeslerimize sahip çıkalım böyle güzel organizeleri yapan herkese teşekkürler

  3. ahmet soylu dedi ki:

    muratcım seni ve ekıbınızı tebrik ediyorum cok guzel bir geceydı.keşke herkes sızın kadar duyarlı olsa ve empatı kurabilse.siyasetin yapamadıgını sizler yaptınız hepinizin gönlune sağlık bu selçugun sizin gibi insanlara ihtiyacı var.unutmayalım ki yasadımız surece hepimiz engelli adayıyız!

  4. Çağatay Burak Kesen dedi ki:

    Böyle bir gecede olmaktan ufacık da olsa bi katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyorum.umarım bu bir başlangıç olur ve daha bir çok organizasyonda ve etkinlikte birlikte oluruz.unutmayın kimsenin kimseden farkı yok fark sadece farklı olduğumuzu düşünen körelmiş beyinlerde!!

  5. vatandaş dedi ki:

    Grup Meteor yazıyor ama bu arkadaşlar Grup Meteor Değilki?

  6. MURAT GEZER dedi ki:

    grup hicaz …çok fark eder mi…sunu yazmadan gecip gitmek istemedim…pazar günü yaptığımız kahvaltı çok keyifliydi..oradaki görme engelli bir kardeşimizin yaşadıkları beni çok üzdü..kendine sorulan iki soruyu yazıcam…ağlarken gözlerinden yaş geliyor mu ? bir diğeri ise GECE RÜYANDA GÖREBİLİYOR MUSUN ya da RÜYA GÖREBİLİYOR MUSUN ? …………….yanımızda olmanızı iistiyoruz…değiştirmek için….saygılarımla…