site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Efes Spordan Eğitim Atağı

Selçuk Efes Spordan Eğitim Atağı
03.05.2014
A+
A-

selcukefes-spor (1)

İlçemiz futbol kulübü Selçuk Efes Spor, sosyal hayatlarında ve okul hayatlarında başarılı olan sporcularını ödüllendirdi.

Bu sene ilki gerçekleştirilen uygulamada, ortaokul seviyesindeki Selçuk Efes Spor bünyesinde eğitim gören sporcuların; okuldaki derslerinin, okul içi ve dışındaki davranışlarının değerlendirilmesi sonucu başarılı görülen sporculara çeşitli hediyeler, Selçuk Efes Spor kulübü tarafından düzenlenmiş onur ve başarı belgeleri verildi. Sporcuların değerlendirilmeleri yapılırken, ilçemiz ortaokulları ile birlikte hareket edilerek, ortaokullarımızın müdür ve yardımcıları, rehber ve diğer öğretmenlerinin görüşleri ve değerlendirmeleri alınarak Selçuk Efes Spor’un başarılı öğrencileri tespit edilmiş oldu.

Görüşlerini aldığımız Selçuk Efes Spor gençlik gelişim teknik sorumlusu Orhan MELER ” öncelikle bu projede bize yardımcı olan ilçemiz ortaokullarının müdürleri, müdür yardımcıları ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz. Selçuk Efes Spor Kulüp başkanımız Murat SENGEL, Selçuk Efes Spor başkan yardımcımız Ersin DEĞİŞMEZ ve Selçuk Efes Spor amatör takım antrenörümüz Mehmet KAHYA’nın özenle üstünde durduğu bu konuda Selçuk Efes Spor kulübü olarak, sporcularımızın eğitim ve sosyal hayatlarını her zaman önemsemiş olup, bu doğrultuda sporcularımızı yıllardır yönlendirmekteyiz. Bu yaklaşımımıza yeni bir uygulama daha eklemek istedik ki sporcularımıza ve ailelerine duruşumuzu daha net bir şekilde gösterebilelim. Bu doğrultuda ortaokul seviyesindeki öğrencilerimizin ders durumlarını, okul içi ve dışındaki; hal ve hareketlerini, öğretmenlerine ve arkadaşlarına davranışlarını inceleyip değerlendirdikten sonra, başarılı gördüğümüz sporcularımızı eşofman, ayakkabı ve kulübümüzün “onur ve başarı” belgeleriyle ödüllendirdik.
Selçuk Efes Spor kulübü olarak sporda başarılı olan sporcularımızın eğitimlerinde de başarılı olmalarını ve kişisel gelişimlerinin en doğru şekilde olması gerekliliğinin savunucusu olmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda eşi ve benzeri ülkemizde çok az görülebilen bu uygulamayı yıllık planımıza dâhil ettik. Önümüzdeki yıldan itibaren projemizi daha da geliştirerek, dönem sonlarında olmak üzere yılda iki kez sporcularımızın değerlendirmelerini yaparak başarılı gördüğümüz sporcularımıza çeşitli ödüller, başarısız gördüğümüz sporcularımıza ise kulübümüzden uzaklaştırmaya kadar varan yaptırımlar uygulayacağız” dedi.

selcukefes-spor (2)

selcukefes-spor (3)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.