site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Efes Spor Liderliğini Perçinledi

Selçuk Efes Spor Liderliğini Perçinledi
24.02.2014
A+
A-

SELCUKEFES-GENCLIKSPOR (2)

Selçuk  Efes  Spor   – 5

Selçuk Gençlik Spor – 3

Amatör ligdeki iki Selçuk ekibini karşı karşıya getiren karşılaşmada gülen taraf Selçuk Efes Spor oldu. İlk dört hafta sonrasında Selçuk Efes Spor 9 puanla lider durumda iken Selçuk Gençlik Spor ise 8 puanla ikinci sıradaydı. Karşılaşmayı 5-3 kazanan Selçuk Efes Spor rakibiyle puan farkını 4 e yükselterek yoluna emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

Karşılaşmada Selçuk Efes Spor ilk dakikalardan itibaren rakibine göre daha derli toplu ve daha üstün taraf olarak oyuna ağırlığını koydu. Çok geçmedende 9. dakikada kazandığı penaltıyı gole çevirerek 1-0 öne geçti. Gol sonrası baskısına devam eden Selçuk Efes Sporun savunma arkasında bıraktığı boşluğu ani bir atakla çok iyi değerlendiren Selçuk Gençlik Spor gole ulaşarak 17.dakikada skoru 1-1 e getirdi. Gol sonrası dengeyi kuran Selçuk Gençlik Spor 25.dakikada penaltıdan bulduğu gol ile 2-1 öne geçti. İlerleyen dakikalarda oyun üstünlüğünü tekrar eline alan Selçuk Efes Spor oyunu rakip yarı alana yığdı ve aradığı gole 38. dakikada ulaşarak ilk yarının skorunu belirledi 2-2.

İkinci yarıya Selçuk Efes Spor oldukça hızlı girdi. Yakaladığı net pozisyonları gole çevirerek skoru 52.dakikada 3-2, ardından 59.dakikada 4-2 ve 70.dakikadada 5-2 ye getirip galibiyet yolunda farkı üçe çıkardı. Selçuk Gençlik Spor 81 de bir gol bularak skoru 5-3 e getirdi ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Selçuklu futbol severler karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi. Galibiyetlerinden dolayı Selçuk Efes Spor’u tebrik ediyor, her iki Selçuk ekibimize de önlerindeki maçlarda başarılar diliyoruz.
SELCUKEFES-GENCLIKSPOR (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.