site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk bir kez daha Travel Turkey’de yerini aldı

Selçuk bir kez daha Travel Turkey’de yerini aldı
07.12.2018
A+
A-

Selçuk bir kez daha Travel Turkey Fuarı’nda yerini aldı. Bu yıl kapılarını 12 kez açan Travel Turkey Fuarı turizm sektörünün yerli ve yabancı tüm paydaşlarını bir araya getirdi.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olarak Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB ve İZFAŞ ortaklığıyla 12.kez  06-08 Aralık 2018 tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar kompleksi olan fuarizmir’de gerçekleşiyor. Geçen yıl 36 farklı ülkeden 1284 katılımcının yer aldığı Travel Turkey İzmir fuarı, 63 farklı ülkeden 44.589 kişi tarafından ziyaret ile rekora imza atmıştı.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde bu yıl 12. Kez kapılarını açan Travel Turkey Fuarı’nda Selçuk Belediyesi kentin kültürel ve tarihi değerlerinin yanı sıra tarımsal değerlerini de tanıttı. Selçuk Yoğun ilgi gören Selçuk Belediyesi standını ziyaret eden isimler arasında AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Selçuk Belediyesi standını ziyaret eden isimler arasında yer aldı.

“Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde düzenlenen Travel Turkey Fuarı’na Selçuk Belediyesi’nin bu yıl bir kez daha katılmasının Selçuk turizmi açısından önemine dikkat çeken Başkan Bakıcı; “ Travel Turkey 2018 Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ ev sahipliğinde gerçekleşen bir turizm fuarıdır. Ben göreve geldiğimden beri bu fuara katılmanın gerek Selçuk Belediyesi gerekse Selçuk adına büyük önem arz ettiğini düşünüyorum. Fuara gerek bireysel, gerekse kurumsal bazda yerli ve yabancı katılımcı sayısının her daim yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Travel Turkey Fuarı’nın ve Selçuk Belediyesi’nin bu fuardaki yerinin artık oturduğunu söyleyebiliriz. Biz de Selçuk adına, Selçuk’un değerlerini bu fuarda dünya turizm paydaşlarına tanıtıyoruz” dedi.

Selçuk Efes Profesyonel Aşçılar ve Gastronomi Derneği ile birlikte 4. Uluslararası Gastronomi Kongresi’ne katılan Başkan Bakıcı; AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile birlikte stantları da gezdi.

Türkiye’nin en prestijli turizm fuarlarından biri olan Travel Turkey Fuarı 6 – 8 Aralık tarihleri arasında Gaziemir’de yer alan fuarİzmir’de ziyaretçilerini bekliyor. Selçuk Belediyesi fuar süresince A HOL D- 110’da yerini alacak.

[ngg src=”galleries” ids=”152″ display=”basic_thumbnail”]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.