site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi sorun çözüyor

Selçuk Belediyesi sorun çözüyor
10.07.2018
A+
A-

Selçuk’ta devam eden İZSU çalışmaları sonrasında gerekli yol tamir çalışmalarının yapılmasıyla ilgili sürece Selçuk Belediyesi vatandaşların mağdur olmaması adına dahil oldu.

14 Mayıs Mahallesi 4020 Sokak, Kubilay Caddesi gibi kentin ana arterlerinde Selçuk Belediyesi’nin kendi ekipleri tarafından devam eden yol tamirleri hakkında bilgi veren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Biz bugüne kadar kurumlar arası işbirliği çerçevesinde ortaya çıkan aksaklıklara tolerans göstermeye çalıştık. Çünkü söz konusu olan halkımıza, kentimize doğal gaz, su gibi önemli hizmetlerin biran önce gelmesidir. Bugüne kadar şikayetçi bir tavır sergilemeden üzerimize düşeni yaptık. AYKOME ile İZBETON ile iletişime geçtik. Vatandaşlarımızın en çok mağdur olduğu ana arterlerde kalan yerlerdeki tamirlerin yapımını belediye ekiplerimizce yapmaktayız. 4020 Sokak, Kubilay Caddesi, Bozkır Caddesi gibi trafiğin yoğun olduğu yerlerde ise gerekli çalışmaları tamamen kendi imkanlarımızla tamamlamaya çalışıyoruz” dedi.

4020 Sokakta bulunan İZSU’nun isale hattının döşenmesinden sonra yaşanan gecikmeden dolayı vatandaşların mağdur olmaması adına tamirlerin Selçuk Belediyesi tarafından tamirlerin yaptırıldığını belirten Başkan Bakıcı; “ İZSU geciktiği için biz kendi olanaklarımızı zorlayarak yol ve kaldırımlardaki daha birçok yeri yaptırıyoruz. İşbirliği içerisinde gerçekleşen çalışma sürecinde aksaklıklar yaşanmıştır. Biz imkanlarımızın elverdiği ölçüde eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Zaruri olması gereken yerlerde tamiratlara devam etmekteyiz. İZSU’nun çalışma süreci boyunca pek çok sokak ve caddenin yol ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştirdik. Çalışma yaptığımız yerleri de İZSU’ya bildiriyoruz. Kilit parke taş kaplamalarını biz yapıyoruz; açılan yerleri kapatıyoruz. Bu yönde çalışmalarımızın devam edeceğini vatandaşlarımıza bildirmek isterim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.