site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi bir kez daha Ege mutfağını tanıtacak

Selçuk Belediyesi bir kez daha Ege mutfağını tanıtacak
20.02.2018
A+
A-

Ege’nin yöresel lezzetleri bir kez daha Selçuk Belediyesi katkılarıyla tanıtılacak. 21- 24 Şubat tarihleri arasında Kuşadası Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Ege Bölgesi 3. Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’nda “Sürdürülebilir Turizm İçin Turistik Kentler Konferansı’nda Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da bir konuşma yapacak.

GL Platform Fuarcılık tarafından Kuşadası Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 4 günlük Ege Bölgesi 3. Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’nda Ege Bölgesi’nin lezzetleri bir kez daha tanıtılacak. Selçuk Belediyesi’nin öncülüğünde açılan stantta Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Uğur Apak, başkan yardımcısı Aydın Sürer ve dernek üyeleri Fahri Çörtoğlu ile Zeynep Tankaş fuar süresince Ege’nin lezzetlerini tanıtacak. Şevket-i Bostan, otlu gözleme, salyangoz, incir tatlısı gibi lezzetlerin sunumunun yapıldığı stant geçtiğimiz sene de büyük ilgi görmüştü.

Ege Bölgesi 3. Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı 21- 24 Şubat tarihlerinde 10.00 – 17.00 saatleri arasında Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.