site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk AKP’de Bayramlaşma

Selçuk AKP’de Bayramlaşma
29.07.2014
A+
A-

selcuk-akp-bayramlasma (1)

AK Parti Selçuk İlçe Teşkilatında Bayramlaşma da partililer bir araya geldi. İlçe Binasında ki Bayramlaşma da İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, yönetim kurulu üyeleri ve partililer hazır bulundu.

Başkan Bakıcı 10 Ağustos’ta Hepimize Görev Düşüyor

Selçuk AK Parti İlçe Binasında Partililerle bir araya gelen Başkan Zeynel Bakıcı Parti Üyeleriyle ve vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Daha sonra salonda bulunanlarla sohbet eden Başkan Bakıcı konuşmasında; Hepimize düşen bir görev var, Selçuk’ta dünden çok daha fazla güce sahibiz, artık elimizde bir belediye var, imkânlarımız uygundur. Dolayısıyla 30 Martta Selçuk halkı bunun işaretini güçlü bir şekilde vermiştir. Çıta yükselmiştir. Bize düşen görevde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 30 Martta aldığımız oy’un üzerinde oy almaktır. O görevin ne olduğunu sizler benden daha iyi biliyorsunuz, seçimlere çok az bir süre kaldı ve herkesten destek istiyorum. Görevimiz Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapmaktır. Hep birlikte cani gönülden koşmak ve gücümüzü burada göstermek zorundayız. Ve bu durumdan herkes sorumludur.

İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, Başkan Vekili Osman Başterzi meclis üyeleri ve parti yönetiminin ve parti üyelerinin de hazır bulunduğu bayramlaşmada, Başkan Bakıcı partililerden Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına doğrudan destek ve oy istedi. Hepimize görev düşüyor diyen Bakıcı yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sekiz bin oy’un üzerindeki çıkacak oy hepimizin oyudur, altında çıkacak oy da hepimizin kusurudur dedi.

Bakıcı sözlerine şöyle devam etti; İlçe yönetiminin çabalarını gördüm, çalışmaları da takdirle karşılıyorum, hepimize düşen görev 10 Ağustosta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hizmet etmektir. Biz bu anlayışla konuya bakacağız, hepimiz el birliği ile çalışmalıyız ve görevimizi yerine getirmeliyiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde elimden geleni yapacağım diyen Bakıcı bu anlayış içerisinde hep birlikte yürüyelim, Allah hepimizin yolunu açık etsin dedi.

selcuk-akp-bayramlasma (2)

YORUMLAR
  1. Ooo dedi ki:

    Hadi bakalım yeni rantçılar toplanmış 🙂

  2. Anonim dedi ki:

    CHP li olup da sırf Vefa’ya muhalif olmaktan dolayı oylarını AKP ye veren solcuların c.başkanlığı seçimindeki tercihleri ne kadar samimi olduklarını gösterecek.

  3. efesli dedi ki:

    siz yoksa belediye den alınan oyun alınacağınımı sanıyorsunuz akp nin oyunu göreceksiniz

    1. CUMHUR dedi ki:

      Efesli kardeşim Ak parti ve dolayısıyla Recep Tayyip Erdoğan’ın alacağı oyu seçimin sonucunda mutlaka göreceğiz. Ya diğerlerinin alacağı oyu görebilecek miyiz? Mesela CHP ne kadar oy alacak
      MHP ne kadar oy alacak DSP,İP.Cemaat ne kadar oy alacak görebilecek miyiz? Bu partilere Dayatılan
      adaya partilere gönül vermiş insanlar Kemal beyin deyimi ile Tıpış Tıpış oy verecekler mi?Seçmen
      Recep Tayyip Erdoğan’ı Yaptığı hizmetlerle tanıyor.Değerlendirme yapacak ona göre oy kullanacak. Tepeden inme getirilen dayatılan aday ne kadar tanınıyor seçmen neye göre karar verecek aynı ilçemizde olduğu gibi partililerin bile istemediği adayı gösterip hüsrana uğradıkları gibi şimdide cumhurbaşkanlığı seçiminde de sonuç hüsran olmasın.
      CHP ve MHP seçmeni bildiğim kadarı ile istiklal marşını Çanakkale şiiri zanneden bir adaya tıpış tıpış
      oy vermez.Sadece sılagonda kalan ekmek için Ekmeleddin der mi acaba. Halkın sofrasındaki ekmeği artıracak bir hizmetimi olmuş?
      Habere gelirsek sanırım Zeynel bey ilçemizde yerel basında niyet okumaktan ileri gitmeyen yazılara
      en güzel cevabı vermiş diye düşünüyorum.AK partili bir başkanın yapması gerekeni yapıyor.
      Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmetinde olduğunu Cumhurbaşkanı Olması için çalışacağını söylüyor.
      Sanırım niyet okuyuculara en güzel cevabı da vermiş oluyor.Ak parti İlçe Teşkilatının başta Sema hanım olmak üzere yaptığı çalışmaları taktir etmesi onlarla beraber olması iyi bir takım olduklarını gösteriyor.Buda İlçemize yapılacak güzel hizmetlerin habercisi diye düşünüyorum.
      İlçemizde yapılan son yerel seçimde Başta ilçe başkanı Sema hanım, Zeynel bey ve teşkilatları
      gece gündüz demeden çalışarak Selçukta bir değişime imza attılar. Şimdide Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhur başkanı olması için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır.
      Umarım bazıları da yerel seçimlerde yaptıkları gibi seçim süresince ortadan kaybolup seçim kazanıldıktan sonra ortaya çıkıp başarıyı paylaşmaya kalkmazlar hep birlikte Sema hanım ve Zeynel beye destek olup gerçek partili olduklarını gösterirler.

      .

  4. MrY dedi ki:

    Gelsin de neredenen gelirse gelsin 😀

  5. Anonim dedi ki:

    Zeynel bakıcı hani sen Atatürkçü, laik ve demokrattın. Arkana Atatürk resmi asmakla Atatürkçü olunmaz. Atatürkçü ve laik insan RTE ye oy isteyemez. Anlaşılan sende Tayyip gibi amacına ulaşmak için takiyye yaptın.

  6. CHP li dedi ki:

    eski ilçe başkanım, eski ilçe sekreterim, kongreyi kaybeden ilçe başkanı adayım, il genel meclis üyem,eski belediye meclis üyelerimizden syn Kantaroğlu ve Fırtına belevi belediye başkanımız cumhur başkanlığı konusunda tavrınız kamuoyunda merak konusu. özellikle AKP kulislerinde yerel seçimlerde Tayip e verdiğiniz desteğin cumhurbaşkanlığında sürüp sürmediği konuşuluyor.

    1. Anonim dedi ki:

      BU KİŞİLİK SORUNU . İNSAN BİR KERE EĞİLİP BÜKÜLMESİN. ALIŞKANLIK YAPAR GERİSİ GELİR.

  7. kordelya dedi ki:

    30 Agustos secimlerinde , tayyip icin cikacak net oy 4500 u gecmez.eger oy sayisi 4500 gecerse saibe vardir.

  8. masum çocuk dedi ki:

    Arkadaşlar bu seçim siyaset seçimi değil, Cumhurbaşkanlığı siyaset makamı değil.
    Son dönemde ülkemiz çok gerildi. Tüm siyasi partiler kutuplaştı. Oysa Cumhurbaşkanlığı ağırbaşlılık gerektirir. En zıt fikirli partinin bile, saygıda kusur etmeyeceği nazik bir üslup gerektirir.
    Ekmeleddin İhsanoğlu ise saygın bir bilim adamı ve tecrübeli bir diplomat.
    İhsanoğlu, tüm siyasi partilerle eşit mesafede. Kimseyle kavgası yok. Hem iç siyasette hem dış siyasette dünya çapında itibara sahip. Ekmeleddin İhsanoğlu, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un manevi dergahında yetişmiş, hem Türk milletinin hem İslam ümmetinin gururu bir ilim ve irfan insanı. CHP veya MHP isteseler kendi seçmen profillerine tam uygun adaylar da gösterebilirlerdi. Ancak bunu istemediler. Ellerini taşın altına koydular.
    İki partinin de mensupları Dediler ki: “Cumhurbaşkanı tarafsız olmalı. Siyasi partilerle organik bağı olmamalı. Cumhurbaşkanı devletin ciddiyetini temsil etmeli.” onun için adaylardan EKMELEDDİN İHSANOĞLU’na destek olmalıyız

  9. Anonim dedi ki:

    şu mübarek toprağa sevgi barış ekmek için ekmeleddin ihsanoğlu diyorum

  10. BARIŞ dedi ki:

    Bu ülkede sevgiyi barışı kardeşliği ekmek için mücadele edenlerin karşısında yer alıp savaşı kavgayı
    körükleyenler.Kardeşlik projelerinin önüne engel çıkaranlar.Cumhur başkanlığı seçimi dolayısıyla
    toprağa sevgi ve barış ekmekten bahsediyorlar ya 30 yıldan sonrada olsa ülkemiz için geçte olsa bir kazanım olarak görüyorum.

  11. Anonim dedi ki:

    ŞİRİNE İLE ŞİRİNLER… ÇOK TATLILAR…:::)))

  12. chpli dedi ki:

    artık tayyibe haddini bildirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum.en kötü suçu istiklal marşını şaşırmak olsun.hırsız yalancı olmasın da! oylarımızı Ekmeleddin İhsanoğluna atalım ki tayyibe gününü gösterelim!