site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Şehit düşen askerlerimiz için Mevlid okutuldu

Şehit düşen askerlerimiz için Mevlid okutuldu
30.10.2014
A+
A-

mevlid-selcuk (19)

Hakkari’de haince şehid edilen askerlerimiz için Selçuk Ülkü Ocakları’nda Mevlid-i Şerif okutuldu. Selçuk Ülkü Ocakları, Hakkari’de haince şehit edilen askerler için Ocak binasında Mevlid-i Şerif okuttu.

MHP İlçe Başkanı Ali Gümrah, Belediye Başkan Adayı Levent Görür ve teşkilat mensuplarının katıldığı Mevlid-i Şerif’in ardından açıklama yapan Selçuk Ülkü Ocakları Başkanı Memiş Esener şunları söyledi; “Hain bir saldırı sonucunda şehit olan üç fidanımız için bugün bir araya gelerek mevlidi şerif okuduk dualar ettik salâvatlar getirdik rabbim dualarımızı ve okumuş olduğumuz mevlidi şerifi kabul etsin. Şehitlerimizin ruhları şad ve mekânı cennet olsun. Yüreklerimize yeni bir ateş daha düştü. Kanlı eller bir kez daha ölüm tezgahını açtı ve yeniden kahpe pususunu kurdu. Hainler, 3 vatan evladımıza vahşi bir şekilde kıydı. Millet olarak acıya ve yasa boğulduk. Yüce Türk milletinin başı sağolsun’’ dedi.

mevlid-selcuk (12)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.