site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Segaş Büfesi Öğrencileri Bezdirdi

Segaş Büfesi Öğrencileri Bezdirdi
27.09.2013
A+
A-

segas-bufe

Kubilay Caddesi’ni işgal eden Segaş Büfesi’nin geçit vermediği öğrenciler, belediye yetkililerini ‘gecekondu’ satış noktasını kaldırmaya çağırdı.

Selçuk’un en işlek yollarından biri olan Kubilay Caddesi’ndeki Segaş büfesinin yarattığı çile hala devam ediyor. Selçuk halkının yıllardır geçmekte zorluk çektiği ve rahatsız olduğu Segaş Büfesi’nin yerinin değiştirilmesi için hiçbir önlemin alınmamış olmasından ve okullarında açılmasından dolayı öğrenciler de şikâyetçi olmaya başladı. Kaldırımın olduğu yere konulan Segaş Büfesi’nin verdiği rahatsızlıktan huzursuz olan ve buradan geçmekte zorluk çeken öğrenciler, Segaş büfesinden şikâyetçi. Öğrenciler, okullara giderken ve buradan geçmek zorunda kaldıklarını söylediler. Okullara gidiş ve dönüşlerde Segaş büfesinin kaldırımı işgal edilmesi yüzünden zor durumda kaldıklarını bu yüzden tehlikeli olmasına rağmen caddeden yürüdüklerini dile getirdiler. Öğrenciler, ‘Segaş Büfesi’nin yerinin yanlış olduğunu ve büfenin başka bir yere kaldırılması için yetkililerden ve görevlilerden rica ediyoruz. Bir çözüm için illa arkadaşlarımızın başına bir
Kaynak: Sekiz Eylül Gazetesi

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Maalesef Türkiye’de Tayyip bey ne derse o oluyor, Selçuk’ta da belediye başkanı ne derse o oluyor. O büfenin kaldırımı kapattığını herkes görüyor. En son kaymakamımızın büfenin yerinin değiştirilmesi için yazı yazdığını okumuştum. Umarım doğrudur.

    1. isimsiz dedi ki:

      yıllardır orda duruyor sonra biri yazmış yukarıda tayyip ne isterse o oluyor diye bilinçsiz saçma sapan yorum yapma bari güldürme kendinni

      1. ç@rşı dedi ki:

        vefa diktatörlüğüne ne kadar da kaptırmışsınız kendinizi. gülünüz güldürünüz… hayatın daha güzelleştiğini görünüz 🙂

  2. Chp li dedi ki:

    Tayyip Vefa . Lakabı oturdu. İşine gelen işleri değil, önemli işleri yapacaksın. Selçuk merkezinde hala kaldırım ve motor terörü devam ediyor. Vefanın zabıtaları artist artist dolaşıp hangi esnafa laf söylesek diye dolaşıyorlar. Motorları sokmayacaksın insanların yürüdükleri yere kardeşim. Kaldırımları düzelteceksinki, insanlar rahat yürüsünler. Kırıtaklar caddesi ve Tahsinağa caddesi rezil durumda.
    Dutlu yola bakım yapacaksın çünkü binlerce Selçuklu ve turist o yolu kullanıyor. Ve bunları sana biz söylemeyeceğiz. 15 yılda bunları düşünemedin bundan sonrada zor. O yüzden Selçuk için iyi bir şey yap bırak git. Kendine yaptığın yatırımlar sana yeter zaten..

    1. ç@rşı dedi ki:

      iktidar sarhoşluğu bulaşıcıdır…

  3. Anonim dedi ki:

    Yukarıdaki CHP’li arkadaşın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Kaldırım işgalleri, yürüme alanındaki motor terörü bana göre Selçuk’taki en büyük sorun ama belediye zabıtalarının bugüne dek bir tane motorluyu durdurup ceza kestiğini görmedim. Şehir merkezindeki kaldırımlar esnafın mallarıyla dolu ama bir tane belediye yetkilisi buna ses çıkarmıyor. Yesinler sizin işgaliye ücretinizi. Sırf bu yüzden o esnaflardan alışveriş yapmıyorum. Taki o kaldırımlar boşalıp,halkın kullanım alanına sunulana kadar.

  4. Anonim dedi ki:

    Motorlara trafik polisi ceza keser belediye ve zabıtaya nasıl bağladınız anlayamadım,Yoksa emniyet belediye ye bağlandı da bizim mi haberimiz yok sadece eleştiri olsun diye yorum yapmayın.

    1. Anonim dedi ki:

      sadece muhalefet yapmak için de içi boş savunmaları siz yapmayın…

  5. Anonim dedi ki:

    Trafik Polisi sadece trafikteki motorlara müdahale edebilir. Çarşının içine giren motorlara müdahale etme yetkisi zabıtadadır. Bizzat trafik polisinin söylediği bilgidir bu. Siz bilip bilmeden konuşmayın.

  6. Anonim dedi ki:

    İnsan zabıtayı körü körüne savunmaya kalkınca, bilgi yerine partizanlık işine girince,işte böyle komik durumlara düşüyor.

  7. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    halikmiza sagligina derinden zarar veren baz istasyonlari bulbul daginin tepesine kaldirilsin artik!!!! yetkililer goreve lutfen!!!

    1. ç@rşı dedi ki:

      yanlış habere yorum yapmışsın sayın apasaslı arkadaşım…

      1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

        çarsi sen uzulme! o yorum bilerek yapilmistir… hakiki APASASLI

  8. AKP Selçuk Ilçe dedi ki:

    Akp Selçuklunun gonlunu fethetti ! Bundan sonra Chp nin Selçukta yeri yok ! Simdiye kadar Selçuga ne kattilar ? Seçmen artik bilinçli kimin çalisacagini biliyor

  9. Anonim dedi ki:

    bu AKP SELÇUK İLÇE ismiyle yorum yapan şahsın gerçekten zeka yaşını çok merak ediyorum. ya arkadaşım ne kadar itici bir kişiliğe sahipsin sen yaa. haberin içinde chp akp diye bir şeymi geçiyorda bi şekilde akp yi yada chp yi her haberin altına yapıştırıyorsun anlamıyorum. sanki akp selçukta iktidar olsa seni belediye başkanı yardımcısı yapacaklar yaaa. o büfe orda sadece akşama kadar cam kenarında tavla oynayan muhtarları rahatsız ediyor başka kimseye dokundugu yok. akın akın öğrenci geçmiyor sabahtan akşama kadar tansaşın önünden. belli saatlerde bir yogunluk 10 dakika sonra hiç bir şey kalmıyor. taktı 4 tane muhtarla bayram bozdemir o büfeye. büfe aşağı büfe yukarı oynuyorlar. ne oldu selçukta başka bir sorun bulamadınızmı yoksa da her hafta ısıtıp ısıtıp segaş büfesi diyorsunuz. segaş büfesine gelene kadar kaymakamlıgın ve emniyetin kapattıgı yolları neden yazmıyorsunuz. cumhuriyet mahallesinde 5103 sokakta isterseniz gidin bir dikelin bakalım bir tane motorsiklet geçecekmi. (emniyet mensublarının yogunlukta oturdugu evlerin oldugu cadde) 5103 sokakta motorsiklet geçişine göz yumdurmayanlar çarşı içine neden müdahale edemezmiş. kaldırımların belediyeye ait oldugunu bilen polis arkadaşlar kaldırımda park etmiş araçlara neden ceza kesiyorlar o zaman. yoksa buna hakları yokmu ? sonra şu kaldırımlar motorsiklet dolu diyen vatandaşlar. siz buraya yazarken ben dahil olmak üzere. çarşıya kahveye gittiğinizde motorlarınızı nereye bırakıyorsunuz. kahvenin içinemi sokuyorsunuz. ben kapıyı kilitlemeden eveden çıktım suçluyumda , evi soyan hırsızın hiçmi suçu yok be kardeşim.

  10. izmirli dedi ki:

    doru sölüyor akp selçuk ilçe yalanmı helal kardeş sana