site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Şanlı: MHP, bu ülkenin teminatıdır

Şanlı: MHP, bu ülkenin teminatıdır
02.08.2015
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, önceki gün Selçuk Teşkilatı’nda toplantı düzenledi. Toplantıda tırmanan terör olayları ele alındı. Selçuk MHP teşkilatı Sayit Şanlı’yı kalabalık bir heyet ile karşıladı. Yapılan toplantıda gündeme dair önemli konular konuşuldu. Şanlı, partililere olası bir erken seçim yâda koalisyon ihtimaline karşı fikirlerini sordu. Şanlı, tabanın görüşlerinin önemli olduğunu ve alınan notları genel merkeze ileteceklerini söyledi.

SON günlerde ülke genelinde yaşanana terör olaylarına karşı Milliyetçi Hareket Parti İzmir İl Başkanlığı, ilçe teşkilatlarına düzenlediği ziyaretlerle toplantı gerçekleştiriyor. Yapılan toplantılarda terör olaylarında dikkatli olunması konusunda parti üyelerine önemli bilgiler veriliyor. Önceki gün MHP İzmir’in Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, Selçuk teşkilatını ziyaret etti. Düzenlenen toplantıya, İlçe Başkanı Levent Görür, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

TERÖR OLAYLARI
Teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, teşkilatlarda yapılan toplantıların amacını anlattı. Şanlı, “Şu zamanda yaşanan terör olayları konusunda teşkilatımız ve gençlerimiz dikkatli olsunlar. Malumunuz olduğu üzere son günlerde artan terör olaylarına karşı Milliyetçi Hareket’in dik duruşu; MHP’nin bu ülkenin teminatı olduğu bir kez daha kanıtlamıştır. Elbette ki hiç kimse savaş istemez. Hükümetin terörü bitirmesi gerekiyor. Terör olaylarından bu ülke çok çekti. Son dönemde sık sık şehit haberleri gelmeye başladı. Birilerinin bu oyununu bozmak gerekiyor” diye konuştu.

ÇOK ÇALIŞMALIYIZ
İlçe Teşkilatının seçim öncesi ve sonrası çalışmaları da ziyarette el alındı. Şanlı, “Seçim sonrası aldığımız oy oranı belli. Bu nedenle erken seçim ihtimalini göz önünde bulundurursak çok çalışmamız gerekecek. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi’nin üyeleriyiz. Partimizin kazanması için her türlü fedakârlığı yapmak zorundayız. Hangi konuda olursa olsun hep birlikte başaracağız” dedi. Kadın Kollarının faaliyetlerinin önemine de değinen Sait Şanlı, “Partimizde olmazsa olmazlardan olan Kadın Kolları bu süreçte ellerinden geleni yapıyor. Kendilerine başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Emekleri hiçbir zaman ödenmez” şeklinde konuştu.

MHP YALNIZCA ÜLKE ÇIKARLARINI GÖZETİR
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Selçuk İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden, MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, diğer siyasi partiler tarafından partisine yapılan yakıştırmalara sert sözlerle karşı çıkarak partisinin seçim öncesinde verdiği sözlerin dışına çıkmadığını söyledi. Türkiye’nin çıkarlarını her şeyin üzerinde gördüklerini ifade eden Şanlı, ülke çıkarlarından daha önemli bir çıkar tanımadıklarını ve başkalarının çıkar hesaplarına alet olmayacaklarını söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türk Milleti tarafından görevlendirildiğini söyleyen Şanlı, tabanın beklentileri ve ülkenin çıkarları doğrultusunda yol haritası çizeceklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.