site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sanatçı Ege’nin Efes Keyfi

Sanatçı Ege’nin Efes Keyfi
07.08.2014
A+
A-

sanatci-ege-efes

Türkiye’nin en fazla turist ve ziyaretçi alan bölgelerinin başında gelen Efes Ören Yeri ünlü simaları ağırlamaya devam ediyor.

Ünlü Sanatçı Ege de bu hafta Efes’te olanlardandı. Türk Pop Müziğinin sevilen seslerinden Ege arkadaşlarıyla birlikte Efes’i gezdi. Efes çıkışında hem esnaftan alış veriş yaptı hem de esnafla ve hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Sanatçı Ege bölgeyi gezdiğini söyledi.

Gerçek adı Levent Ak olan sanatçı EGEOLİVE adında bir zeytinyağı firması da kurdu. Egeolive hakkında ki görüşlerini sorduğumuz sanatçı Ege şunları söyledi;

EGEOLİVE yapımında kullanılan zeytinler 19 ziraat mühendisi denetiminde, üretim gerçekleştiriliyor. Yaklaşık 1 yıllık araştırmayla,100’ün üstünde zeytinyağı bölgesi araştırıldı. Uluslararası damak tadına sahip bölge olarak İzmir-Torbalı seçildi. Gerek iklimi, gerek aldığı ışık açısı, gerekse aromasıyla Torbalı yöresi ideal zeytinyağının işareti olarak gözüküyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.