site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Polo Yaka Tişört

Polo Yaka Tişört
23.06.2018
A+
A-

Özel olarak tasarlanan polo yaka tişört modelleri rahat kullanım olanağı sağlaması nedeniyle özellikle tercih edilen kıyafetler arasında yer almaktadır. Farklı detaylar ile şekillendirilmiş olan modeller her tarza uygun şekilde seçim yapılmasını sağlamaktadır. Sezona göre değişen modelleri incelemek isteyenler yapacakları işlemler sayesinde site üzerinden satışa sunulmuş olan birbirinden farklı modele aynı anda ulaşım sağlayabilirler.

Son derece rahat olması nedeniyle tercih edilmekte olan polo yaka tişört modelleri düz ya da desenli şekilde tasarlamaktadır. Kullanacağınız kıyafetlere göre tercih edebileceğiniz modellerde özellikle farklı renk seçeneklerinin olması kullanıcıların en uygun seçenekleri üzerinden tercih yapmasını sağlamaktadır.

Polo Yaka Tişört Modelleri

Hem şık hem de kaliteli seçim yapmak isteyenler için polo yaka tişört modelleri özellikle her sezonda tercih edilebilecek kıyafetler arasında fazlasıyla ilgi görmektedir. Özel hayatınızda ya da iş hayatınızda rahat olmak istediğinizde kot, kumaş, keten pantolon üzerine tercih edebileceğiniz farklı model seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Güvenli alışveriş seçeneği www.xint.com.tr adresi üzerinden seçmiş olduğunuz ürünleri sipariş vererek satın alma imkanı sağlamaktadır.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.