site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Polisten Minik Öğrencilere Ziyaret

Polisten Minik Öğrencilere Ziyaret
12.04.2015
A+
A-

minik-kelebekler-polis-gunu

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle minik öğrencileri ziyaret etti.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli Anaokulu’nda eğitim gören miniklerle bir araya geldi. Trafik Tescil ve Büro Amiri Özkan Aracı, “ İlçedeki tüm okulları zaman zaman ziyaret ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini belirterek, “İlçemizdeki öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak için ekiplerimizle canla başla çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu konularda bizlerin yanı sıra öğretmenlerimize ve velilerimize büyük görevler düşmektedir. Bu nedenle 2015 yılında Selçuk’un tüm okullarında herhangi bir vukuat olmadı. Bu çalışmalarda bizleri yalnız bırakmayan öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederim ” dedi.

Yapılan ziyaret ile ilgili görüşlerini aldığımız Özkan Aracı; “Öğrencilerimizin başlarına gelebilecek sıkıntılı olayların farkında olabilmelerini için önemli derecelerde öğrencilerimize bilgiler verdik. Kötü insanlarla karşılaştıklarında ne yapmaları konusunda minik öğrencilere bilgiler verdik. Kısa ve akıllarında kalabilecek bilgileri minik öğrencilerimize ilettik. Polisi gördüklerinde kendilerinin güvende olduklarını söyledik. Polis-çocuk ilişkilerini geliştirmek, saygılı, duyarlı ve bilinçli nesiller yetiştirilmesine yardımcı olabilmek, polislik mesleğini öğrencilere tanıtmak ve onların polisin verdiği hizmetlerden faydalanmalarını sağlamayı hedefledik. Ziyaretimizde öğrencilerle samimi, sıcak bir tanışma ortamı oldu. Öğrencilerin merak ettiği basit ama onlar için önemli olan soruları da cevaplandırdık. Öğrenciler bu sayede polislik mesleğini daha yakından tanıma fırsatı buldular” dedi.

Ziyarette polisler öğrencilere çeşitli hediyeler vererek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

polisgunu-minikler-ders (1)

polisgunu-minikler-ders (2)

polisgunu-minikler-ders (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.