site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ortaklar’da PKK yol kesti!

Ortaklar’da PKK yol kesti!
16.02.2015
A+
A-

ortaklar

Germencik’in Ortaklar Mahallesinde PKK yolu trafiğe kapatarak eylem yaptı.

Aydın’ın Germencik İlçesi Ortaklar Mahallesinde, PKK terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın Türkiye’ye getirilmesinin yıldönümünde protesto gösterisi yapan grup, polise Molotof kokteyli, havai fişek ve taş attı.

İzmir Aydın Karayolu eylemciler tarafından kapatıldı.

İzmir Aydın Karayolu üzerinde saat 20.00 sıralarında toplanan grup, Çardak Kahvesi mevkiinde yola Molotof kokteyli atarak araçların önünü kesti. Bunun üzerine olay yerine gelen zırhlı polis araçları ile TOMA gruba müdahale ederek ara sokaklara püskürttü. Bir süre sonra tekrar Anayol üzerinde toplanan grup, polise Molotof kokteyli, havai fişek ve Taş atmaya başladı. Polis de gruba TOMA’dan sıkılan tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti.

AZ DAHA VATANDAŞLAR YANIYORDU…

Müdahale sırasında, eylemciler tarafından polise doğru atılan bir Molotof kokteyli, olayları izleyen vatandaşların çok yakınına düştü. Cadde üzerinde ilerleyen bir otomobilin tam önüne de çok sayıda Molotof kokteyli düştü. Araç, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Polis ile eylemciler arasındaki gerginlik devam ediyor gelişmeleri takip etmekteyiz…

Kaynak: (Yeni Ufuk) – Aydın Yeni Ufuk Gazetesi

ortaklar2

YORUMLAR
  1. psiko baş dedi ki:

    Akp sagolsun ulke icin bunlar baslangic daha verin akp ye sizler daha oy ykinda dizleri yakacaklar az kaldi vatandaşlar

  2. Vay be dedi ki:

    Bu pkklı soysuzlara bu cesareti verenleri Allah bildiği gibi yapsın. Akp öncesinde de vardı bu örgüt ancak bu şekilde ortalığa çıkıp kimlik kontrolüydü yol kesmeydi yapamıyorlardı. Çözüm süreci adı altındaki gizli planlarınızla apo haysiyetsizini yere göğe sığdıramadınız. Yetmedi şimdi de hdp seçime parti olarak girip %10 barajına takılacak ve meclise giremeyecek siz de aklınızca sandalye sayınızı artırıp anayasayı değiştireceksiniz. Yazık şu millete ki hala uyuyan büyük bir kesim var. Kimse kusura bakmasın sizin yalanlarınıza şahsen karnım tok artık. Zam yok diyorsunuz faturaları inceleyince her ay zam görünüyor. İşsizlik almış başını gidiyor. Asgari ücreti 1000 lira yaptınız ya da yapmadınız aldığınız on binlerce lirayla millete azla yetinme dersleri veriyorsunuz. Bırakın artık büyük Türkiye yalanlarını. Sürekli pembe yalanlar atıyorsunuz, attırıyorsunuz. İşin özeti şu devletin parasını kendi çıkarları için kullanan kim varsa akplisi de mhplisi de chplisi de Allah alayını bildiği yapsın.

  3. kordelya dedi ki:

    Ortaklar’da bu olaylarin olacagi belliydi.simdiye kadar neden onlem alinmadi.
    Bu olaylari biz yapsak bir hafta onceden polis onlem alirdi.sorumlular belli.

  4. kordelya dedi ki:

    Bu ulkede istihbarat birimleri yanli davraniyorsa bu gibi olaylar her zaman olacaktir.Bu bolgenin insani bir miting yapmaya kalkissa bir hafta onceden istihbarat ve polis onlem alir.pkk ve yandaslari icin yol veriliyor.Türk milletinin genleriyle fazla oynamayin .bedelini agir odersiniz.

    1. adsiz dedi ki:

      Öyle arkadaş haklisin

  5. Anonim dedi ki:

    Yakında Selçuk’ta da aynı olayların olması normaldir. PKK -AKP işbirliği olduğuna göre….