site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Oktay Vural Selçuk’ta İlgiyle Karşılandı

Oktay Vural Selçuk’ta İlgiyle Karşılandı
02.05.2015
A+
A-

Oktay Vural Selçukta İlgiyle Karşılandı (2)

Seçim çalışmaları kapsamında Selçuk İlçesine gelen Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Oktay Vural, Selçuk’ta çok sayıda partili tarafından konvoyla karşılandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Oktay Vural’a Selçuk ziyareti sırasında tüm İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayları eşlik etti. Kalabalık bir konvoy eşliğinde Selçuk sokaklarını gezen Vural, daha sonra ise tüm Adaylar ile beraber İlçe köylerini gezdi. Köylü vatandaşlar ile yakından ilgilenen ve onların sorunlarına kulak veren Oktay Vural, çiftçi vatandaşların mağduriyetlerini dinledi.

“Buralara bir senedir çivi çakmadılar. Ben çiftçiyim 11 senedir traktörüme mazot alamaz duruma geldim. Sadece 5 litre mazot alabiliyoruz ne yazık ki çiftçiyi bitirdiler. Çiftçiliğin dışında başka bir işimizde yok istihdam da yok çok zor durumdayız” diyen köylü bir vatandaşa cevap veren Vural, “Hükümet hep almaya alışmış, vatandaştan ala ala vermeyi unutmuşlar. Vergiler çiftçinin belini büküyor en önemli giderleri mazot ama en yüksek vergiyi de oradan alıyorlar. Bu sorunların hep birlikte önüne geçeceğiz, çiftçilerimiz rahat bir nefes alacak” dedi.

Ziyaretleri sırasında Gökçealan köyüne uğrayan Milletvekili Adayı Oktay Vural, uzun süredir gündemde olan Taş Ocağı yapımına karşı tepkisini dile getirdi. Konunun takipçisi olacağını belirten Oktay Vural, “Taş ocakları doğaya ve orada ki köylülere zarar veriyorsa eğer, biz mutlaka bunun karsısında olacağız” dedi.

Oktay Vural Selçukta İlgiyle Karşılandı (1)

Oktay Vural Selçukta İlgiyle Karşılandı (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.