site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Öğretmenler Günü Selçuk’ta Törenlerle Kutlandı

Öğretmenler Günü Selçuk’ta Törenlerle Kutlandı
25.11.2013
A+
A-

ogretmenler-gunu-selcuk (2)

24 Kasım Öğretmenler günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Selçuk’ta da törenlerle kutlandı. Kutlama programları çerçevesinde Selçuk Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı etkinlik büyük beğeni ile izlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günün Kapsamında ilk olarak Selçuk Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek’in Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ile başlayan buradaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi. Buradaki törenin ardından 24 Kası Öğretmenler Günü Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonunda düzenlenen kutlama programı ile devam etti.

Programa Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, Selçuk Belediye Başkan Vekili Cengiz Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, Okul Müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kutlama Programının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, toplum hayatındaki önemli değişikliklerde rol oynayan öğretmenin bir kahraman olduğu vurgusunu yaparak; “Öğretmenlik milleti bütünüyle kucaklayan bir meslektir” dedi.

Hayırsever vatandaşların eğitime büyük destek verdiğini, bu kapsamda ilçedeki okul binalarının yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Şimşek, ayrıca okulların İzmir genelinde ve Türkiye genelindeki başarısını düzeyini anlattı. Eğitim çalışmaları konusunda başta Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı olmak üzere tüm hayırsever vatandaşlara teşekkür ettiğini belirten Şimşek, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, bugünün önemini vurgulayarak başladığı konuşmasında aslında Öğretmenler Gününün 365 gün olduğunu söyledi. Öğretmenin toplumdaki yerinin büyük olduğunu, öğretmenin anne ve babadan sonra gelen kişi olduğunu anımsatan Kaymakam Boyacı, bu anlamda öğrencilere öğretmenlerine karşı saygıyı eksik etmemelerini söyledi. Kaymakam Boyacı, bu anlayışla başta Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden öğretmenleri rahmet ve şükranla andığını, görevi başında olan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladığını belirtti.

Göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin etme töreniyle devam eden programda, Öğretmenler Günü ile ilgili okullar arasında yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödül töreninin ardından emekli olan öğretmenlerin hizmet ve şeref belgeleri öğretmenler adına Okul Müdürleri aldı.

Kutlama programı Selçuk Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı etkinlik ile sona erdi.

ogretmenler-gunu-selcuk (1)

ogretmenler-gunu-selcuk (3)

ogretmenler-gunu-selcuk (4)

ogretmenler-gunu-selcuk (6)

ogretmenler-gunu-selcuk (5)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. yunusça dedi ki:

    öğretmenler günü olması nedeniyle şu dersaneler konusuna bir girmek lazım.
    Okullar arasında eşitlik yoksa, bazı bölgelerde 60-70 bazı bölgelerde 20 kişilik sınıflar varsa, özel okullarla devlet okulları arasındaki, fen ve anadolu liseleri arasındaki farkı kapatamamaşsanız, üniversiteye geçişlerde adil bir sistemi oluşturamamışsanız hala lisedeki 100 öğrenciden 45’i sigara 32’si alkol, yüzde 9’u uyuşturucu bağımlısı ise demekki hükümet bir yerde yanlış yapıyor, dershanelerden önce yapılması gereken bu sorunlara çözüm bulmaktır

  2. emekli dedi ki:

    NEDEN EMEKLİ OLAN ÖĞRETMENLER KATILMIYOR YÖNETİCİLERİİMİZ HİÇ DÜŞÜNÜYOR MU

  3. Anonim dedi ki:

    Kahvehanelerde okey ve briç oynamak daha cazip…

    1. Anonim dedi ki:

      ÇALIŞIRKEN DİNLEDİKLERİ NUTUK YETİYOR.BİRDE EMEKLİ OLDUKTAN SONRA NUTUK DİNLEMEK İSTEMİYORLAR. İÇİ BOŞ NUTUKLARI.DEMEK Kİ SENDE YANLARINDASIN ANONİM NEREDE OLDUKLARINI BİLİYORSUN

  4. Anonim dedi ki:

    Kahvehaneler sokak ortalarına kadar yayılmışken sokak ortalarında okey, briç oynayanları görmemek için kör olmak lazım. Biz onları hep görüyoruz da onlar bizi göremiyor.

  5. Anonim dedi ki:

    ADD parkının adını oyun salonu diye değiştirmek lazım.sabahtan gece yarına kadar kağıt oynayan öğretmenler var orada.Yazıklar olsun.veya Atatürk adını kullanmayın orada.

  6. Anonim dedi ki:

    Anonim arkadaş çok doğru bir konuya değinmişsin. ADD parkının milyarlarca lira vererek kapalı oyun haline getirilen camekanların arkasında değerli öğretmenlerimiz ve okumuş yazmış takımı sürekli oyun oynamakla meşgul. Orada geçen zamana çok yazık. Kaybeden halkımız oluyor. Toplum hergün biraz daha karanlığa gömülüyor. Eğitimli ve eğitimci böyle yaparsa biz AKP belasından kurtulamayız. Üstelik bu vurdumduymazlık Atatürk adı altında yapılıyor. Yazık çok yazık.