site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Öcalan’a 12 Kanallı 42 Ekran LCD TV

Öcalan’a 12 Kanallı 42 Ekran LCD TV
14.01.2013
A+
A-

apo-lcdtvBaşbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Abdullah Öcalan’ın odasına 12 Ocak’tan itibaren 42 ekran LCD ekran televizyon konulduğunu ve 12 kanal izleyebildiğini açıkladı.

Bakanlar Kurulu yılın ilk toplantısını bugün yaptı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, Başbakanlık Yeni Bina’da gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 6 saat sürdü.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Arınç, Abdullah Öcalan’ın odasına televizyon konulmasıyla ilgili bir soru üzerine şunları söyledi: “Öcalan’a daha önce disiplin cezaları verilmiş. Bu cezalar 2011 yılı sonu itibariyle sona ermiş. Bir yıl izlenmiş ve disiplin cezası gerektirecek bir durum görülmemiş. Buna ceza ve infaz kurumundaki idare ve gözlem kurulu karar veriyor. Bu sebeple 12 Ocak 2013 günü odasına 42 ekran LCD televizyon konmuş. Aynı gün saat 15.30 itibariyle TRT1, TRT 6, CNN Türk, Kanal 7, Samanyolu, Show, Kanal D, atv, Star, Ülke TV, Kanal 24 ve NTV yayınlarını izleyebilmektedir.”

YORUMLAR
  1. ccc dedi ki:

    bulent arınç bu gidişle hatunda gondercek gençliginde namaz kılan arkadaşına

  2. vatandaş82 dedi ki:

    ne olacak biri televizyon gönderir CHP MİLET VEKİLİDE CENAZEYE KATILIR NE FARK VAR SÖYLEYİN BAKALIM