site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Muhtarlar Kent Belleği’ni Ziyaret Etti

Muhtarlar Kent Belleği’ni Ziyaret Etti
17.12.2013
A+
A-

muhtarlar-kent-bellegini-ziyaret-etti

4 Eylül 2012’de kapılarını ziyaretçilerine açan Selçuk-Efes Kent Belleği Merkezi, bireysel ve grup ziyaretleri ile yoğun ilgi görmeye devam ediyor.  Açılıştan bugüne kadar birçok belediye, vakıf  yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilen Kent Belleği Merkezi’ni bu kez de Selçuk köy ve mahalle muhtarları  ziyaret etti.

Köy ve mahalle muhtarları 4 Aralık Perşembe günü sabah çaylarını Selçuk Belediyesi Kent Belleği’nde içti. Bellek ekibi ile yaptıkları sabah sohbetinin ardından yeni sergileri gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra “Eski Efesliler” adlı belgesel filmi izledi. Selçuk Efes Kent Belleği’nin gelecek yıl içindeki proje çalışmaları ile ilgili görüşmeler sonrasında muhtarlıkların destek verecekleri konular üzerinde fikir birliğine varıldı.

Ziyaret sonucunda Barutçu Köy Muhtarlığı ile Selçuk-Efes Kent Belleği’nin Selçuk’taki yörük gruplar ile ilgili ortak bir proje yürütmesi kararlaştırıldı. Bunun dışında tüm köylerdeki yaşlı vatandaşların Kent Belleği’ni ziyaret edebilmeleri için  Selçuk Belediyesi ve muhtarlıkların ortak çalışması ile köyler ve Kent Belleği arasındaki ulaşımın Selçuk Belediyesi’ne ait araçlar ile ücretsiz olarak gerçekleşmesi, Kent Belleği’ni ziyaret etmek isteyen köylerdeki vatandaşların muhtarlıklara isimlerini yazdırarak bu etkinliklere katılmaları kararlaştırıldı.

IMG_4786

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.