site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Miniklerden Doğal Yaşam Parkına Ziyaret

Miniklerden Doğal Yaşam Parkına Ziyaret
10.10.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım evi “Dünya Hayvanları Koruma Günü” kapsamında minik öğrencileri ile birlikte Sasalı’da ki İzmir Doğal Yaşam Parkı’na ziyaret gerçekleştirdi.

Pembeler ve yeşiller sınıfı öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte gittiği doğal yaşam parkında hayvanları yakından tanıyarak onlar hakkında bilgi edindiler. Gezi anında giydikleri trafik yelekleri ile dikkat çeken minikler parka ziyarete gelen diğer öğrencilere de örnek oldular.

Keyifli geçen günün ardından öğrencilere ‘hayvanlar, hayvan hakları’ eğitimi verdiklerini dile getiren Selçuk Belediyesi Psikoloğu Arslan Sayman “öğrencilerimizi doğal ortamda hayvanlar âlemi ile buluşturmak amacıyla Sasalı Doğal Yaşam Parkına gezi düzenledik. Miniklerimiz, keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu ve farklı hayvanları görmenin de heyecanını yaşadılar. Öğrenciler geziden sonra sınıf ortamında da gözlemlerini paylaşarak ve okul dışında yaşanan öğrenim alanını sınıfa taşıdılar” dedi.

YORUMLAR
  1. ahmet gülen dedi ki:

    ümmet efe nerde?göremedim