site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Minik Şampiyonlara Madalya

Minik Şampiyonlara Madalya
18.06.2014
A+
A-

Minik Şampiyonlara Madalya (2)

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde satranç eğitimi alan minikler kurslarını başarıyla tamamladı. Satranç eğitmeni Muhittin Kurtulmuş tarafından Eylül ayından Haziran ayına kadar satranç eğitimi verilen 28 öğrenci Carpouza kafede düzenlenen törenle madalyalarını aldı.

Carpouza Kafe’de düzenlenen madalya törenine 28 satranç öğrencisinin yanı sıra aileleri, Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi müdürü Sıdıka Yolcu, kreş öğretmenleri Pelin Korkut ve Yeşim Üzel ile Satranç eğitmeni Muhittin Kurtulmuş da katıldı. 5,5 – 6,5 yaş grubuna verilen eğitimler sonucu kreş öğrencilerinin çok değerli nitelikler kazandığını ifade eden Satranç eğitmeni Muhittin Kurtulmuş “Satranç disiplin, yavaş oynama, düşünme, bir sonraki hamleyi hesaplama gibi nitelikler gerektiren bir spor. Aynı zamanda bir strateji oyunu. Her spor dalı gibi ne kadar erken başlanırsa o kadar yararlı olur. Satranç sayesinde özellikle okul öncesi dönemdeki çocuklarımız sabrı, analiz etmeyi, strateji geliştirmeyi, yenmeyi ve yenilmeyi olgunlukla karşılamayı öğreniyor. Biz de 2013 – 2014 döneminde belediye kreşimizdeki 28 öğrencimize bu eğitimi verdik ve bu gün aileleri ile birlikte onların madalya töreni mutluluğunu birlikte yaşıyoruz” diye konuştu.

Minikler madalya töreni sonrası aileleriyle birlikte pasta kesip, hoşça vakit geçirdiler.

Minik Şampiyonlara Madalya (1)

Minik Şampiyonlara Madalya (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.