site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP’li Kılıç’tan Susuz Köye Ziyaret

MHP’li Kılıç’tan Susuz Köye Ziyaret
01.05.2015
A+
A-

senem kilic 30 nisan haber 3

“Siyasette Kadın Günleri” sloganıyla ilçe programları bittikten sonra her akşam farklı ilçelerde ev ziyaretleri yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, Seferihisar’ın Orhanlı Köyü’nde de aynı akşam iki eve konuk oldu.

Seferihisar MHP Kadın Kolları üyeleri ve köy muhtarı Birgül Bozkurt’un da eşlik ettiği ev ziyaretlerinde, “Bugün evinize siyaset konuşmaya geldim” diyen Kılıç, “yolsuzluğun” gündemin ilk sırasına yerleştiği konuşmalarda, “Milli değerlerimizde hırsızlık, yolsuzluk yoktur. Biz, Milliyetçi Hareket Partisi olarak 46 yıldır, ne bir lokma haram yedik, ne de buna teşvik ettik. Vatan dedik, millet dedik, bayrak dedik, ülke dedik, ortak dil ve din dedik. Bu dönem milli değerlerinize sahip çıkanlara oy verin, oyunuza talibim” ifadesini kullandı.

Su sorununda sesimizi duyurun çağrısı…

Köylüler, yaşadıkları su sorununu anlattıkları MHP Adayı Kılıç’tan, seslerini duyurmasını istedi. Köylü kadınlar küçük yaşlarda eşekle gittikleri dağın tepesinde kazı yaptıklarını, şimdi ise elleriyle getirdikleri sularının kendilerine verilmediğini ve yerel seçimde verdikleri oylar için pişman olduklarını anlattı. Kadın muhtar Birgül Bozkurt, “Bize bir şey danışan olmadı. Anlaşmalar yapılmış, farklı bir kuyu kazılmış ve suyumuzu oradan sağladılar. Bizim suyumuz dağdan geliyordu, doğal bir suydu. Şimdi kireçli, içilemeyen suyu kullanmak zorunda kaldık. Dağdan gelen suyumuzun satıldığı söylentileri de var. Bütün köylü, bu sorundan çok dertli, suyumuzu geri istiyoruz” diye dert yandı. Köylü kadınlara rozet takan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, köylülerin sorunlarıyla ilgileneceğini ve takipçisi olacağını dile getirdi.

senem kilic 30 nisan haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.