site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP’den Selçuk’ta Gövde Gösterisi

MHP’den Selçuk’ta Gövde Gösterisi
03.03.2014
A+
A-

leventgorur-selcukmhp-aday (3)

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür ve Belediye Meclis Üyelerinin Aday Tanıtım Toplantısı Efes Tiyatro Salonunda binlerce kişinin katılımıyla yapıldı. Yoğun bir izdihamın yaşandığı gecede yer bulamayan birçok kişi dışarıda kalmak zorunda kaldı. Büyük bir coşkunun hakim olduğu salonda MHP’liler Belediye Başkan Adayları Levent Görür’ü Sloganlar eşliğinde sevgi gösterisi ile karşıladılar. MHP’nin Selçuk Belediye Meclis Üyelerinin tek tek sahneye çağrılarak halka tanıtıldığı programda Levent Görür’ün isminin anons edilmesi ile birlikte coşku en üst seviyeye çıktı.

MHP Belediye Başkan Adayı Levent Görür yoğun tezahüratlar eşliğinde yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi;  Cumhuriyet Halk Partililer tarafından bile istenmeyen Hüseyin Vefa Ülgür’ün tekrar belediye başkan adayı olarak gösterilmesi ve 17 Aralıkta AKP’nin ortaya çıkan yolsuzlukları ile MHP Selçuk’ta seçimin favorisi durumuna gelmiştir. 3 aydır bu kardeşiniz kadrolarıyla beraber gece gündüz demeden çalışarak kendisini ifade etti. Bugün geldiğiniz nokta ortada. Gecemi gündüzüme kattım köy köy, ev ev dolaştım herkesle ablalarımla, ağabeylerimle tek tek yüz yüze görüştüm, kendimi anlattım derdimi anlattım. Selçuk için yapmak istediklerimi anlattım. Allah razı olsun bugün bu salonlar doluyor Allah’ın izni ile miting meydanları da dolacak 30 Mart’ta da Allah’ın lütfüyle belediye başkanlığını da kazanacağız.

Ben park köşelerinde esrar koşturan, hap peşinde koşturan, zeytinliklerde şarap peşinde koşturan işsizlikten kırılan Selçuk için rahatımı bozdum, sizler için rahatımı bozdum.

leventgorur-selcukmhp-aday (6)

15 yıldır ilçeyi yöneten taş taş üstüne koymayan Vefa Ülgür sadece kendisini ve yandaşlarını zengin etmekle meşguldür. Bir Belediye Başkanı düşünün ki halkına dönüp bakmayan, halkın içine çıkamayan. Diğer aday AKP’nin adayı Zeynel Bakıcı ise yıllarca kendisine danışmanlık yaptı bir günden bir güne Vefa Ülgür ‘e söyledin mi, kardeş sen yanlış yapıyorsun, Selçuk’u iyi yönetmiyorsun şöyle yapsan daha iyi olurdu, böyle yapsan daha iyi olurdu diye.. Vefa Ülgür’e danışmanlık yaptığın süreçte niye bunları söylemedin.  Zeynel Bakıcı bugün çıkmış aday oluyor sizlerden oy istiyor, biri Selçuk’u köy etti diğeri de ona danışmanlık yaptı.

Öyle bir seçim yaşıyoruz ki üç aday var. Vefa Bey gidiyor insanlara kendime oy istemiyorum laik demokratik Cumhuriyete oy istiyorum diyor neden acaba? Neden olduğunu kendisi biliyor. Halkın kendisini istemediğini biliyor. Selçuk Halkının Cumhuriyete bağlı olduğunu biliyor ve bunu istismar ediyor. İstesene bakalım kendine oy? 1000 oy alabilecek misin?

Diğer tarafta Zeynel Bey partisine oy isteyemiyor şahsına istiyor. Partisinden utanıyor galiba. Bakın bakın adaylara, biri partisinden utanıyor biri kendisinden utanıyor.

Ben partimle de gurur duyuyorum. Kendimle de gurur duyuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayıyım. Ama benim bir iddiam var. Ben bütün Selçuk’un Belediye Başkanı olmayı istiyorum. CHP’lisi ile AKP’lisi ile MHP’lisiyle ve tüm Selçuklu kardeşlerimle birlikte yürümek istiyorum. 30 Mart akşamı parti rozetimi çıkartıp Belediye rozetini takıp Batılısı ile Doğulusu ile Kuzeylisi ile Güneylisi ile Sünnisi ile Alevisi ile hep birlikte yeni bir Selçuk inşa etmek benim tek arzum.

Rakiplerimin bir tanesi belediye gücü ile yürüyor diğeri de iktidarın gücü ile yürüyor. İş adamları listelerde belli hepiniz gördünüz hani baron diye hitap ediliyor ya halk öyle diyor baronlar. Vallahi de billahi de ben hiç kimseden, hiçbir iş adamından ne bir lira aldım nede onlarla yürüme peşindeyim ben sizlerle yürüyeceğim 30 Mart’ta da belediyeye o bayrağı dikeceğim. Halkla yürüyeceğim ben halkla, onun için halk beni kucaklıyor.

leventgorur-selcukmhp-aday (5)

Bana sahip çıkın benim yöneticilerime sahip çıkın. Siyasetin Selçuk’ta bu kadar çirkefleştiğini görmek çok gücüme gidiyor. Satılık diyorlar bize satılık, başka bir şey bulamadılar satılık diyorlar. Arkadaşlar herkese anlatın biz buyuz ben annemden kalan evi sattım seçim çalışması yapıyorum. Seçim çalışmasını o para ile yapıyorum. Bir Allah’ın kulundan bir lira bile almadım onlar iş adamlarının paraları ile yürüyorlar. Kimmiş satılık kimmiş, bakın yarın bir gün iş adamları o verdikleri paranın karşılığını kat ve kat alırlar. Bana 10 bin lira veriyorsa o iş adamı belediye başkanı olduğum zaman ertesi günü 1milyon olarak o parayı tahsil eder. Ben sizin paralarınızı bu gençlerin bu çocukların paralarını onlara peşkeş çekmemek adına kendi paralarımla siyaset yapıyorum. Kimseden bir delikli kuruş almadım. Diğer adaylar kendi ceplerinden para harcıyor ise çıksınlar ispatlasınlar ben çekileceğim. Bana bu konuda sahip çıkın her birinizin oyu benim namusumdur namusum. İnsan namusunu satar mı bana sahip çıkın bunları söyleyenlere gerekli cevabı verin. Levent Görür kendi paralarıyla halk için halka siyaset yapıyor bunu kafalarına sokacağım. Onurlu, şerefli, dürüst siyasetin Selçuk’ta nasıl yapılacağını hepsine öğreteceğim.

Şimdi bu aday arkadaşlar dolaşıyorlar ver oyunu oğlunu belediyeye alacağım, kızını belediyeye alacağım diye, seçimden sonra yüzüne bile bakmaz biliyorsunuz tanıdınız değil mi bunları, Selçuk’un önü böyle açılmaz projelerle açılır.

leventgorur-selcukmhp-aday (4)

Bunların ikisi de Selçuk’ta turizmin bitmesine sebeptir. Efes’e açılan Bilintur mağazaları Efes esnafının ekmeğini yüzde seksen oranında elinden aldı. Zeynel Bey diyor Selçuk’ta turizmi yükselteceğim. Ankara’dan başımıza senin iktidarının bela ettiği Bilintur mağazalarıyla Efes esnafının ekmeğinin yüzde sekseni gitti. Bırak yükseltme turizmi Selçuk’ta sen önce senin partinin Efes’te açmış olduğu bu mağazaların hesabını ver. Önümüzdeki günlerde Tarımsal Sanayi alanı yanında açılması planlanan Tura Turizmin ve Bilintur’un ortak kurdukları Bi-Tu şirketine ait mağazalar Selçuk’un başına bela olacak. Bu mağazalar Selçuk’un boynuna geçirilen yağlı urgandır. Bunları başımıza bela eden AKP hükümetidir, kimse inkâr etmesin, kimse bu işten sıyrılmaya kalkmasın yeri satan da Vefa Ülgür’dür. 

Bakın arkadaşlar AKP İlçe Başkanı Sema Hanım partisinde oturmuş 52 tane işçi alınacakmış o mağazaya, AKP’ye kayıt ol seçimden sonra işe alacağız diyorlar. Ablacım sana sormazlar mı 52 tane Selçukluyu oraya işe yerleştireceksin tamam eyvallah, peki bu asfalt boylarında ki restaurantçı, halıcı, derici, lokumcu, kuyumcu, hediyelik eşyacı, Efes esnafı hepsini üst üste koy 1500 tane işçiyi ne yapacaksın. 1 sene sonra bu açılacak olan mağaza sayesinde 52 kişi için 1500 kişinin ekmeği elinden alınmış olacak. Ama bu kardeşiniz var ya 30 Martta Belediye Başkanı olursa 3 günde bir o Bilintur mağazalarını mühürleyecek onlar beni mahkemeye verecekler versinler, ben tekrar mühürleyeceğim. 2015’te genel seçim var gözüken o ki Recep Tayyip Erdoğan gidecek he gitmedi diyelim beni hemen içeri alacaklar başıma gelecekleri biliyorum ama bu kardeşiniz sizin için, Selçuk halkı için hapis yatmaya değil ölmeye bile razı.

Bakın isim veriyorum cihan haber ajansının açıkladığı anket, üç ay önce ilk anket yaptılar biz üçüncü sıradaydık, dikkat edin ikinci anket (15 gün önce yapılan anket)  Vefa Ülgür % 38, Levent Görür % 37, Zeynel Bakıcı % 22. Korkunun ecele faydası yok biz geliyoruz. Önümüzde daha bir ay var ben ondan kendimi size emanet ediyorum. Bu bir ay süre zarfında ev ev gezin benim ulaşamadığım her yere girin çıkın bu kardeşinize sahip çıkın oy isteyin bir ay sonra Vefa Ülgür’ü 10 puan geçmezsem namerdim.

Bu kardeşiniz sizin kardeşinizidir. Tabi bir yerlerde korku başladı korkunun ecele faydası yok nedir bu korku MHP gelirse belediyenin bütün işçilerini çıkaracakmış. Kardeş ben ekmek düşmanı mıyım.40 yıldır beni bu memlekette tanıyorsunuz.  Ben insanlara ekmek verdim, kimsenin ekmeğiyle oynamadım. 15 sene önce Vefa Ülgür Kamil Subaşı’ya çalıştı diye kaç kişiyi işten attı önce onu söylesin.  Pekala, AKP ne yaptı hastanede, postanede, müzede, hatta okullarda hademelik yapan birçok insanı ekmeğinden etti. Kendi yandaşlarını kaydettiği üyelerini bu yerlere yerleştirdi. Ben size soruyorum Levent Görür mü ekmek düşmanı bunlar mı ekmek düşmanı. Sizin kalbinize bırakıyorum. Ben siyasi görüşü her ne olursa olsun ister CHP’li olsun, ister AKP’li olsun, isterse MHP’li olsun, isterse bana karşı sert muhalefet yapsın hiçbir belediye çalışanının ekmeğinden etmeyeceğim şeref sözümdür hepsi rahat olsun.

leventgorur-selcukmhp-aday (2)

Yalanlarla dolanlarla işsizlik aşılmaz, Selçuk’a iş sahası açmak isteyenlerin de önünü açacağım. Tesis mi yapmak istiyorsun, üretim mi yapmak istiyorsun gel kardeşim yerini ben sağlayacağım sana. Selçuk küçük kalmasın, Selçuk büyüsün, üretici gelsin, iş adamları gelsin, potansiyel yaratalım. Selçuklu gençlere yazık oluyor. Gençler nişanlanamıyor, evlenemiyorlar. Her gelen işadamını Selçuk için teşvik edeceğim. Ancak Bilintur gibi Selçuk’un dibine dinamit koyacak mağazalara değil, Selçuk’ta olmayan projeleri yapacak, Selçuk’ta olmayan iş sahalarını açacak bütün işletmelere kapımız açık olacak. Bir tane Selçuklu genci işe alıyorsa, ekmek veriyorsa o iş adamı benim baş tacımdır. Ben bu Selçuk’u büyülteceğim, Selçuk’a nefes aldıracağım.

Birileri iktidarın gücü ile yürüyor, birileri belediyenin gücü ile yürüyor. Benim Selçuklulardan başka sırtımı dayayacak kimsem yok. Amacımız belediyeyi alıp birilerinin işine son vermek ve yeni kadrolar kurmak değil. Belediye nasıl yönetilmesi gerekiyorsa öyle yönetmek ve ne hizmet isteniyorsa halka onu götürmektir. Selçuk Halkı’nın bugüne kadar göstermiş olduğu ilgiye de teşekkür ediyoruz. Görüyoruz ki, yolsuzluklarla yüzü iyice meydana çıkan AKP ve yıllardır hiçbir şey üretmeyen Vefa Ülgür zihniyetine karşı zafer kazanmaktan başka çaremiz yoktur. Tüm halkımızla bunu başaracağımızdan da şüphem yok. Son sözüm ben Levent Görür olarak sadece MHP’lilerin değil hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun, hangi partiye mensup olursa olsun ayırmadan bütün Selçuk’un Belediye Başkanı olmaya söz veriyorum. Dualarınızı bu kardeşinizden eksik etmeyin dedi.

Konuşmasının son bölümünde Selçuk hakkında ki 42 projesini açıklayan MHP Başkan Adayı Levent Görür’ün konuşması sık sık sloganlarla ve alkışlarla kesildi.

Efes Tiyatro Salonunda yapılan konuşmanın ardından Levent Görür’ü destekleyen Selçuklular sloganlar eşliğinde hep birlikte parti binasına kadar birlikte yürüdüler.

leventgorur-selcukmhp-aday (1)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

LEVENT GÖRÜR’ÜN SALONA GİRİŞİ VİDEO

Selçuk MHP Belediye Meclis Üyesi Adayları Video

MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür’ün Konuşmasının Tamamının Videosu

YORUMLAR
  1. Doğan dedi ki:

    oylarımız sana helal olsun levent bey hatta sadece benim değil tüm ailemin 6 kişininde oyu sana helal olsun

  2. ferit dedi ki:

    selçuğun gökçealanın havutçulunun çamlıkın zeytinköyün belevinin barutçunun acarların şirincenin hepimizin kurtuluşu tek çaresi tek umudu sensin levent başkan

  3. Anonim dedi ki:

    bütün selçuk seni konuşuyor başkanım herkes tek kurtuluşun sende olduğunu söylüyor halkın adayı olduğunu söylüyor.Herkes levent görür derken bizim başka bir dememiz imkansız.Seninleyiz.Sen bu seçimi kazanacaksın.

  4. Anonim dedi ki:

    selçuku bilen selçukun sevdiği başkan adayı iki tane aynı düşünceli adaya karşı tek başına mücadele edeceksin insallah kazanacaksın dualarımız seninle

  5. ŞİRİNCELİ dedi ki:

    Kendisinden partisinden onur duyan halk ile iç içe genciyle yaşlısıyla her kesimle yıldızı barışık olan, değişimin şart olduğu bu gün, yanında olmaktan gurur duyan SELÇUK halkı, ALLAH ın izniyle 30 mart ta değişimin adı MHP LEVENT GÖRÜR SELÇUK ta, doğan bir güneş olarak parlayacak, ant içtik herkesin başkanı olacak bu seçim ne diğer partiler ne de baskılar bizleri yıldıramayacak, adam gibi adam, bizi sırtında bizde onu sırtımızda taşımaya söz verdik, 30 mart ta kimse heveslenmesin, sessizlerin sesi LEVENT GÖRÜR, GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR, HAYIRLI OLSUN BAŞKANIM

  6. selçuklu dedi ki:

    Ailecek sülalecek sendeyiz başkanım allahın izniyle bu seçimi alacaz kendi sülalemde sende eşimin sülaleside sende başkanım bu seçim bizim hakkımız gecemizi gündüzümüze kattık herkesten ricam evleriniz üç hilal bayrağı asmanız LEVENT BAŞKANIM DÜRÜST MERT BİR İNSANDIR ALLAH YARDIMCIN OLSUN SAYIN BAŞKANIM BU SEÇİMİ ALCAGIZ OYLARIMIZ LEVENT BAŞKANA …

  7. beşiktaş dedi ki:

    başkanım tek gerçek sensin

  8. Metin dedi ki:

    BARONLARA,LORDLARA OY YOK. OYLARIMIZ HALK ÇOCUĞU LEVENT GÖRÜR’ E

  9. kemal d. dedi ki:

    zeynelle vefa arasında hiçbir fark yok iki ekibinde gözünü intikam bürümüş eğer ki ak parti yada chp kazanırsa selçukta iki tarafta kendi karşısında olanlara zulüm uygulayacak.onun için kimsesizlerin kimi sessiz çoğunluğun sesi olan levente oylarımız illede mhp

  10. BARUTÇULU MEHMET dedi ki:

    Barutçu Köyü olarak arazilerimizin tekrar bize kazandırılmasında en büyük etken olan ve bu konuyu selçuk gündemine getirten levent görür e ve mhp camiasına çok teşekkür ederiz kendilerine bu konudan dolayı bir teşekkür borcumuz var onu da seçimde mhp ye oy vererek telafi edeceğiz.

  11. çepni dedi ki:

    senin gibi dürüst karekterli adam gibi bir adamı başkanı desteklemekten gurur duyuyorum

  12. Anonim dedi ki:

    AKP SELÇUKTA BİTMİŞTİR ZEYNEL BEYDE ESKİ YAKALADIĞI HAVAYI ATMOSFERİ SELÇUKTA TEKRAR yakalamıyor görünen o ki, selçuklular vefa ve levent arasında tercih yapacak, değişim içim levent olsun, mhp olsun diyorum

  13. Anonim dedi ki:

    akp ye oy verip birilerini zengin edemem, ankarada kiler ne ki selçuktakiler ne olacak, akp ye oy yok

  14. Anonim dedi ki:

    bu yolsuzluklar hırsızlıklar varken tabiki mhp

  15. Anonim dedi ki:

    ülkeyi babalar gibi satarım diyen zihniyet selçuğu ne yapar acaba..levent bey yolun açık olsun

  16. ali dedi ki:

    başkanım belevide açık ara birincisin..saygılar

  17. Anonim dedi ki:

    iş adamınında 1 oyu var halkında 1 oyu..ben chp liyim seni diğerlerinden daha halkçı buluyorum..yolun açık olsun

  18. ufacık dedi ki:

    muhteşem bir kalabalık ve muhteşem bir coşku vardı herşey çok güzeldi tebrik ederim

  19. neden levent dedi ki:

    zeynel hocam geçen seçim sana oy verdim.nedeni vefaya olan nefretimdendi.5 yıl geçti sen gönlümdeki inandırıcılığını kaybettin üstünede çok kötü bir liste yaptın bana kalırsa bu listeyi sen yapmadın.benim derdim vefa ülgür görüken o ki sen kaybettin hocam.tek alternatifimiz kaldı levent görür

  20. Anonim dedi ki:

    vefa taraftarlarıda zeynel taraftarlarıda çoçuğa her türlü iftira ve yalanla saldırıyor.levent ne yapıyor bildiği yoldan gidiyor hiçbirine kulak asmıyor.kendini halka emanet edişi harikaydı ..ben salondaydım en az salonun üçte biri ağladı bu bir inanmışlıktır inanan insanlar başarır..vefa koltuk sallanıyorrrr

  21. sanayi esnafı dedi ki:

    hem akp nin hem de chp nin meclis üyeleri zengin. sanıyorlar zengin paralı olunca selçuklular oy verir diye tabi bizler safız hemen vercez bizleri küçük görenlere selçuklular oy vermez ama levent başkanınkilerin çogu gariban bizlerden birileri akp zaten kazanamıcak gözüküyor vefayada artık selçuklular oy vereklerinide sanmıyorum ama korkuyorlar vercez diyorlar ama aslında korkudan sandıkta onlarda bizim gibi levent görüre verecegine inanıyorum allah yardımcın olsun levent başkan başkan .

  22. İSTANBULLU dedi ki:

    Ey selçuklu hemşerilerim uzun lafın kısası yukarıda tayibi burada da vefayı yıkmak bizim elimizde. yeter artık 25 senedir aynı suratları zihniyeti görmekten bıktım.aklınızı başınıza alın. tanımıyorum bu çocuğu pek ama babasını çok iyi tanırdım arkadaşımdı. rahmetli babası dürüst insandı , oğluda onun izindeyse düşünmeyin bu çocuk bu işi başarır.selçuğun önünü açacak projelerle selçuğu uçuracak 42 projenin yanında, bunlar yaparsa selçukta değişim yapar. selçuklular MHP adayını seçerse eğer bu yazdığımı sümen altı yapmayın, hatta elimizdeki değerlerle uçacak, maliyeti düşük, getirisi yüksek projelerle, selçuklular kimsye muhtaç olmayacak,bu kadar iyi bir iş ekip işidir. ekibin başı dahil ve yanındakiler, danışmanlar cebini değil memleketini düşünürse bu iş olur.söz sizde HAYDİ SELÇUK selçuk un bir beş yıl daha kaybetmesine izin verme.en iyi tercih levent

  23. leventçi dedi ki:

    sayın başkanım selçugun önü anca seninle açılır vefaya zeynele kaldıysak bu selçuk dahada köy olur yakındada göç başlar iş potansiyeli sıfır memlekette yaşıyoz yazın otellerin gözune bakıyoz kışında kahvede 6 ay oturmakla olmaz bu işler oy veririken mantıklı olalım bir vefa daha çıkarmayalım basımıza selçukta en iyi aday LEVENT GÖRÜR dogru kararlar verelim levent görürü şeçelim …..