site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP Büyükşehir Adayı Selçuk’taydı

MHP Büyükşehir Adayı Selçuk’taydı
02.03.2014
A+
A-

murattaser-selcuk (56)

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer yoğun programlı seçim çalışmalarına devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, seçim çalışmalarına devam ettiği Selçuk’ta İZBAN müjdesi verdi. İzmir’de ulaşım konusunda kendisiyle kimsenin yarışamayacağını ifade eden Taşer, İZBAN’ı Selçuk’a ulaştıracaklarını söyledi.

Taşer’den Selçuk’a İZBAN Müjdesi

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk Belediye Başkan adayı Levent Görür ile pazaryeri esnafını gezen Murat Taşer’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer turistlere bozkurt işareti yaptırdı. Vatandaşlarla çok sayıda fotoğraf çektirdi. AKP’nin ve CHP’nin adaylarının sokakta gezemediğini belirten vatandaşlara, samimiyetlerinden dolayı teşekkür etti. Selçuk’un köklü bir tarihe sahip olduğunun altını çizen Taşer, “İzmir’e gelen turist maalesef İzmir’i istediği gibi gezemiyor. Turizmi geliştirecek altyapıya sahip ulaşım İzmir’de yok. Bunun sorumlusu 11 yıldır metroyu bitirmeyerek vatandaşa eziyet eden Kocaoğlu ile İzmirlileri oy karşılığı hizmet yapmakla tehdit eden iktidardır. Bizim ulaşımdaki hizmetlerimiz ortada. Göreve gelir gelmez İZBAN’ı Selçuk’a kavuşturacağız. Bugüne kadar bunu yapmayan zihniyet köhne bir zihniyettir. Bu köhne zihniyetin temsilcileri de AKP ve CHP’dir” diye konuştu.

Ulaşımda yapacakları hizmetler ile İzmir’e yeni ufuklar açacaklarını söyleyen Taşer, CHP’nin ulaşımdaki ‘Avrupa standartlarındaki otobüsler bizde’ sloganını eleştirerek, “ESHOT’ta İZULAŞ’ta hala kliması olmayan otobüsler var. Sloganlarla halkı kandırmak acizliktir” şeklinde konuştu.

10 yıllık karneleri zayıfla dolu

Rakip iki siyasi partinin adayını da yaptıklarıyla eleştiren Taşer, “AKP adayının da CHP adayının da 10 Yıllık İzmir karneleri zayıfla dolu, bütünlemeye bile kalamayacaklar, İzmirli hemşerilerim onlara tasdikname verecek. CHP’li adayın on yıldır yönettiği İzmir’e bakın ne verdi? İzmir’de değişen ne var? Hayatımızı kolaylaştıran, trafik, çöp ve atık su problemlerimizi çözen ne var? AKP adayına gelince, İzmir’i geri bıraktırmak için elinizden geleni yaptınız, şimdi İzmir’i istiyorsunuz! İzmir’i bir çatışma alanına çevirdiniz, değerleriyle dalga geçtiniz, şimdi oy istiyorsunuz. Bu karneyle, bu öz geçmişle alacağınız şimdiden belli. Birinizi Ankara’ya diğeriniz diğerinizi de CHP’ye geri göndereceğiz diye konuştu.

murattaser-selcuk (1)

murattaser-selcuk (19)

murattaser-selcuk (27)

murattaser-selcuk (119)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    halal sana başkanım herkese örnek oldun pazardaki o ev aletleri tamiri yapan abimizin yanına oturarak derdini dinledin başkaları gibi bu dağları ben yarattım diyerek uzaktan bakmadınız iyi varsınız

  2. Anonim dedi ki:

    meydanda dinledim degerli birisi.inşallah yolu açık olur

  3. Anonim dedi ki:

    azizede binaliyede fark atar bilgide