site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Mavidağ Doğal Kaynak Suyu Selçuk’ta

Mavidağ Doğal Kaynak Suyu Selçuk’ta
11.04.2013
A+
A-

mavi-dag-dogal-kaynaksuyu (2)

Kısa bir süre önce Kuşadası’nda hizmete başlayan Mavidağ Doğal Kaynak Suyu Selçuk’ta da şubesini açtı. Gökmen Ticaret’in dağıtımını üstlendiği Mavidağ Doğal Kaynak Suyu Çiçek Baba Dağı ve Beşparmak dağlarının eteklerinden depolanıyor. Bir süre önce Selçuk’ta Gökmen Ticaret’i hizmete açan genç girişimci bayan Dilek Gökmen, Mavidağ Kaynak Suyu doğal kaynağından tamamen hijyenik olarak el değmeden doldurulur ve size ulaşır. Yüksek dağların derinliğinden gelen benzersiz tadı yüksek kalite standartlarında sunan Mavidağ, doğanın iyiliğini, hissettiğiniz sevgi ve özeni ailenizle de gönül rahatlığı ile paylaşmanızı sağlar dedi.

Selçuk’ta damacana su satışına başlayan Gökmen Ticaret Mavidağ su markasıyla Selçuklulara hizmete başladı. Çok kısa bir süre geçmesine rağmen firma Selçukluların yoğun talebiyle karşılaştı.

Mavidağ’ın Her Yudumunda Lezzet Var

Türkiye’nin en lezzetli sularından biri olan Mavidağ Doğal Kaynak Suyu Dilek Gökmen’in aracılığıyla Selçuk halkına sunuluyor. Selçuk’ta Atatürk Mahallesi 1039 Sokak No:6/A’da(Zuhal Fitness Yanı) faaliyete başlayan Gökmen Ticaret Mavidağ Doğal Kaynak Suyu bayisi ‘her yudumunda lezzet var’ sloganıyla hizmete başladı.

Selçuk halkının damacana doğal sularına ilgi gösterdiğini belirten Mavidağ Doğal Kaynak Suyu bayisinin yetkili ismi Dilek Gökmen şunları söyledi; ‘‘Suyumuz doğanın armağanı olan saf ve eşsiz nitelikleri korunarak özenle şişeleniyor, suyumuzun PH Değeri 8.81, Selçuklulara suyun kalitesini fark ettireceğiz dedi. Mavidağ Doğal Kaynak Suyunun lezzet kaynağını, yumuşaklığını mineral zenginliği ile çiçek baba dağı ve beşparmak dağlarının eteklerinde binlerce yıl oluşmuş jeolojik katmanlarından alıyor. Böylece suyumuzun mineral yapısı korunuyor ve doğal olarak dengeleniyor. Vatandaşın sağlığı bizler için çok önemli. Para kazanmak düşüncesiyle onların sağlığını hiçe sayamayız. Kısa bir süre önce açılmamıza rağmen müşterilerimizden suyun tadı ve kalitesi konusunda hep olumlu tepkiler aldık. Ayrıca Mavidağ Doğal Kaynak Suyu vatandaşlarımızın cebine de hitap ediyor. Damacana sularımızın fiyatını 4 tl olarak belirledik. Değerli Selçuklular 892 1180 numaralı telefonumuzu arayarak siparişlerini verebilirler” dedi.

mavi-dag-dogal-kaynaksuyu (1)

mavi-dag-dogal-kaynaksuyu (4)

esenerban

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    harika bir tat herkese tavsiye ederim