site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kuşadası’nın Tanıtım Atağı Itb Berlin Fuarı’nda Sürüyor

Kuşadası’nın Tanıtım Atağı Itb Berlin Fuarı’nda Sürüyor
13.03.2016
A+
A-

Almanya’nın Başkenti Berlin’de kapılarını açan 50. ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde turizmcilerin katılımı ile açılan Kuşadası standında yoğun bir tanıtım çalışması başlatıldı.

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediye Meclis Üyeleri Canan İnanç, Rıza Esen, KODER Başkanı Tacettin Özden ve turizmcilerin Kuşadası’nı temsilen katıldığı ITB Berlin Turizm Fuarında açılan stant yoğun ilgi görüyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ın da Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu ve Bakanlık Tanıtma Genel Müdürü İrfan Ünal ile birlikte ziyaret ettiği Kuşadası standında Bakan Ünal’ı Kaymakam Aksoy, Başkan Kayalı, KODER Başkanı Tacettin Özden, ve Belediye Meclis Üyesi İnanç karşıladı. Kuşadası’na özel ilgi gösterdiklerini söyleyen Bakan Ünal, Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya, “Kuşadası turizmle tanıştığı ilk yıllara, eskiye göre ivme kaybetti. Tekrar eski günlerine kavuşturmak, hak ettiği ivmeyi kazandırmak için doğru yöntemler belirlememiz gerekiyor” dedi. Başkan Kayalı ise Bakanlığın Kuşadası’na vereceği katkıdan dolayı teşekkür ederek “Türk turizminin amiral gemisi olan ilçemiz Kuşadası için, Kuşadası Belediyesi ve turizm örgütlenmeleri olarak elimizi taşın altına koyuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. ITB Berlin Fuarında da bunun en güzel örneğini sergiliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.