site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kuşadası’nda korkunç görüntüler

Kuşadası’nda korkunç görüntüler
10.04.2016
A+
A-

Kuşadası’nda uyuşturucu krizine girdiği söylenen yabancı uyruklu iki kişi, ailelerin de bulunduğu parkta kriz geçirdi. Uyuşturucunun etkisiyle kendilerini yerden yere atan gençlerin görüntüsü herkesin içini acıttı.

Edinilen bilgiye göre yüksek dozda uyuşturucu kullanan yabancı uyruklu iki şahıs Kuşadası sahiline geldi. Kuşadası’nda genellikle ailelerin tercih ettiği Kasım Yaman Parkına gelen şahıslar uyuşturucunun etkisiyle bağırmaya başladı. Gelen sesler üzerine olay yerine toplanan vatandaşlar ve polis memurları gençlere müdahale etmekte zorluk çekti.

Sürekli olarak bağıran ve kendilerine zarar veren şahıslara müdahale etmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşarken olayın hemen sahil karakolunun yanında olması polisin müdahalesini hızlandırdı.

AMBULANS ÇAĞIRILDI

Kuşadası polisi şahısların yanına gelerek 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Bu sırada kendisini sağlıkçı olarak tanıtan bir kişiyle polis memurları arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Kriz geçiren şahıslar için ambulans çağırılmadığını düşünen sağlık personeli polislere tepki gösterdi. Polisin kriz geçiren yabancı uyruklu şahıslara müdahalesini takip eden vatandaşlar ise kendisini sağlıkçı olarak tanıtan vatandaşlara tepki gösterdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri’nin ilk müdahalesi sonrası şahıslar Kuşadası Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

kusadasihabermerkezi.com

kusadasinda-korkunc-goruntuler2

YORUMLAR
  1. selçuklu dedi ki:

    Selçuk taki uyuşturucu ne olacak bir çok genç uyuşturucu pençesinde allah aşkina adamlar açık açık içiyor bırak içmeyi çok rahat şekilde satisini yapıyorlar işin cılkı çıktı..