site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Küçüklerden Büyük Performans

Küçüklerden Büyük Performans
09.06.2014
A+
A-

Küçüklerden büyük performans

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri yılsonu kutlamalarında sergiledikleri performansla göz doldurdu. Ailelerini gururlandıran öğrencileri bu özel günde Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı ve meclis üyeleri de yalnız bırakmadı.

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi yine büyüleyici bir yılsonu etkinliğine ev sahipliği yaptı. Birbirinden öğretici ve eğlenceli eğitimlerle bir yılı geride bırakan Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin düzenlediği yılsonu etkinlikleri, oldukça renkli geçti.

Anne babalar, büyükanne ve büyükbabaların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte minikler sergiledikleri performansla göz doldurdu. Selçuk Belediyesi tiyatro salonunda düzenlenen yılsonu etkinliklerinde renk renk kostümleriyle sahneye çıkan çocukların sergilediği halkoyunları gösterileri, okudukları şiirler, şarkılar ve tiyatro gösterileri büyük alkış aldı.

Yılsonu etkinliğine velilerle birlikte cde katıldı. Kendileri küçük, ama marifetleri büyük olan minik öğrencileri büyük keyifle izleyen Başkan Bakcı gösteri sonunda yaptığı konuşmada öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti ve ilk kez cüppe ve kep giyerek diploma alan öğrencilerin ailelerine üniversite mezuniyetlerini görmenin de nasip olmasını diledi.

Başkan Bakıcı konuşmasının ardından seneye ilkokula başlayacak kreş öğrencilerine diplomalarını verdi. Cüppe ve kepleri ile diplomalarını alan öğrenciler kep fırlatmasının ardından tören öğrenci ve öğretmenlerle Başkan Bakıcı’nın hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.

1402304388

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

YORUMLAR
  1. Neyzen dedi ki:

    Evet minik kuzularımız; biraz daha büyüdük, okullarımızın kapısını çalacağız, minicik ellerimizle ben geldim diyerek yakında. Emek veren öğretmenlerinizi ve sizleri kutluyorum, en içten sevgi ve saygılarımla. Yıldız yıldız parlasın gözleriniz her zaman.Unutmayın sakın! Siz varsınız diye güzel bu dünya. Hadi alkışlayın kendinizi.Öpüyorum gözlerinizden.