site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Koro Dimitrious’ta Eğlendi

Koro Dimitrious’ta Eğlendi
27.01.2014
A+
A-

Koro Dimitrious'ta Eğlendi (4)

Geçen hafta içinde gerçekleştirilen Türk Halk Müziği Korosunun ardından sanatçılar Şirince Dimitrious Restaurantta gönüllerince eğlendiler.

Selçuk Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu üyeleri ve ailelerinin yer aldığı eğlencede Selçuk Belediye Meclis Üyesi Hasan Uysal, ÇYDD Selçuk Başkanı Metin Çıtak da hazır bulundu. Selçuklu piyanist Engin Kaçer davetlilere müzik ziyafeti sundu.

Selçuk Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu üyeleri şarkı dolu gecelerin süreceğini Selçuk halkına müjdelediler. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen davetliler bir sonraki koro gecesine kadar çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.   

Koro Dimitrious'ta Eğlendi (1)

Koro Dimitrious'ta Eğlendi (3)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Hep seçim arefesindeki bu tür etkinlikler ödüllendiriliyor,önceki etkinliklerde bu tür çalışmalar kuru bir teşekkürle geçiştirilirdi.Ayrıca konservatur mezun yeni gençler düğün ve barlarda çalışıyor ikinci emekli durağı olan belediyede çalışan öğretmenlerin ikinci emekli olmalarını sabırla bekleyerek sandığa gidecekler.

  2. jess ali dedi ki:

    apo reis coşmuş maşallah…

  3. serkan dedi ki:

    Bu eğlence belediyenin ödülü değildi..katılanlar kendi hesaplarını ödediler..

  4. ALİ TEKEL dedi ki:

    NE DEMEK HEMEN ALINMAYIN BİŞEMİDEDİK BİZİM PARACIKLAR